Always Sensitive Essentials Night Maandverband Met Vleugels

Always Sensitive Essentials met vleugels is een maandverband met 0% kleurstoffen en parfum dat je de vertrouwde Always bescherming biedt.

  • Always Essentials maandverband is ultra zacht en flexibel, het biedt je de bescherming die je van een maandverband verwacht, en dit zonder kleurstoffen, parfum of chloorbleekmiddelen.
  • Je zult helemaal weg zijn van het superzachte toplaagje, gemaakt van synthetische vezels die ook worden gebruikt in kleding.
  • Je bent altijd beschermd dankzij de flexibele kern, gemaakt van absorberende cellulose, de superabsorberende gelparels en het vochtbestendige buitenlaagje, gemaakt van synthetische vezels.

Always Sensitive Essentials maandverband Night (Maat 3) met vleugels wordt aanbevolen voor gebruik zowel overdag als 's nachts en is ideaal voor een middelmatige tot hevige menstruatie (afhankelijk van je lingeriemaat en de gewenste absorptie).

Probeer ook Always Sensitive Essentials maandverband Long (Maat 2) voor optimale bescherming overdag, zonder kleurstoffen en parfum.