Always Ultra Secure Night Maandverband

ALWAYS Ultra Secure Night

ALWAYS Ultra Secure Night (Maat 4) is speciaal ontworpen voor bescherming tijdens de nacht. Het maandverband is 60% groter aan de achterkant* en ook nog eens 40% langer. Zo ben je dus nóg meer en beter beschermd tegen lekken, hoe je 's nachts ook ligt te draaien en te woelen. ALWAYS Ultra maandverband heeft SecureGuard beschermrandjes en een ultra absorberende technologie die vocht omzet in gel, het in de kern van het maandverband vasthoudt en zo lekjes voorkomt. Het bevat ook een technologie die geurtjes neutraliseert en ze niet alleen maskeert. Always Ultra Night maandverband is slechts 3 mm dun, maar biedt tot wel 100% bescherming gedurende de nacht voor een geweldig gevoel van comfort.

*in vergelijking met ALWAYS Ultra Normal maandverband

 

Always’ kenmerken

Extra bescherming voor de nacht

Voor extra bescherming tegen lekken ’s nachts, wat je favoriete slaaphouding ook mag zijn. Dit maandverband is 40% langer en heeft een 60% grotere achterkant*.

*in vergelijking met ALWAYS Ultra Normal

 

Ultra-absorberend

Een absorberende gel die vocht omzet in gel, en het insluit in de kern van het maandverband.

 

Geurneutraliserende technologie

De technologie met een licht parfum neutraliseert geurtjes en maskeert ze niet alleen.

 

SecureGuard beschermrandjes voor extra bescherming

SecureGuard beschermrandjes voorkomen lekken langs de randen terwijl het maandverband vocht absorbeert en in de kern van het maandverband vasthoudt.

 

Probeer ook Always Ultra Long (Maat 2)

Verander de regels met ALWAYS MyFit en vind het maandverband dat past bij jouw lichaam en menstruatie voor een optimale bescherming. Met het ALWAYS Ultra Long (Maat 2) maandverband voel je je de hele dag fris en beschermd.


Ontdek ALWAYS MyFit

Zie vergelijkingstabel

Vraag het aan ALWAYS