Always Ultra Maandverband Secure Night Extra met Vleugels

Geniet van een ongestoorde nachtrust en zeg ja tegen drievoudige bescherming: Always Ultra Secure Night Extra maandverbanden met vleugels hebben 3 beschermingsfuncties zodat je ’s nachts niet moet opstaan om te controleren of je maandverband lekt of om het te vervangen. Een 9% grotere voorkant en 85% grotere achterkant (in vergelijking met Always Ultra Normal) in combinatie met onze LeakGuard-technologie zorgen ervoor dat je de hele nacht beschermd bent zonder lekken . Het InstantDry-systeem absorbeert vocht in enkele seconden en houdt het weg van de huid. De maandverbanden hebben OdourBlock-technologie die geurtjes neutraliseert, zodat je je fris en schoon voelt tijdens je menstruatie. Slaap de hele nacht dankzij de drievoudige Always Ultra bescherming.

De maandverbanden zijn goedgekeurd door de dermatologen van de Skin Health Alliance.

Vind het maandverband dat bij jou past met Always MyFit, een maatsysteem dat je helpt de meest geschikte Always bescherming te vinden op basis van je menstruatie en je lingeriemaat.

Kenmerken:

  • Ze zijn 9% groter aan de voorkant en 85% groter aan de achterkant t.o.v. Ultra Normal (Maat 1) zodat je de hele nacht beschermd bent
  • Superabsorberende kern met InstantDry-systeem dat vocht in enkele seconden absorbeert
  • De LeakGuard-beschermrandjes helpen lekken voorkomen
  • De OdourLock-technologie neutraliseert geurtjes
  • Het maandverband is dermatologisch getest en zacht voor de huid
  • De vleugels helpen je maandverband op zijn plaats te houden voor comfort en optimale bescherming

Ontdek ALWAYS MyFit