Always Ultra Night Maandverband

ALWAYS Ultra Night Maat 3

ALWAYS Ultra Night (Maat 3) is speciaal ontworpen voor bescherming ‘s nachts, ongeacht hoe je ook ligt te draaien en te woelen. Dit maandverband heeft SecureGuard beschermrandjes en een ultra absorberende technologie die vocht omzet in gel, het in de kern van het maandverband vasthoudt en zo lekjes voorkomt. Het maandverband biedt je zo tot 100% bescherming, welke menstruatie of unieke lichaamsvorm je ook hebt. Always Ultra maandverband is slechts 3 mm dun, maar biedt wel een geweldig gevoel van comfort en bescherming tijdens je menstruatie.

 

Always’ kenmerken

Extra bescherming voor de nacht

Voor extra bescherming tegen lekken ’s nachts, wat je favoriete slaaphouding ook mag zijn. Dit maandverband is 40% langer*.

*in vergelijking met ALWAYS Ultra Normal

 

Ultra-absorberend

Een absorberende gel die vocht omzet in gel, en het insluit in de kern van het maandverband.

 

Geurneutraliserende technologie

De technologie met een licht parfum neutraliseert geurtjes en maskeert ze niet alleen.

 

SecureGuard beschermrandjes voor extra bescherming

SecureGuard beschermrandjes voorkomen lekken langs de randen terwijl het maandverband vocht absorbeert en in de kern van het maandverband vasthoudt.

 

Probeer ook Always Ultra Secure Night (Maat 4)

Verander de regels met ALWAYS MyFit en vind het maandverband dat past bij jouw lichaam en menstruatie. Voor een optimale bescherming ’s nachts, kies voor ALWAYS Ultra Secure Night (Maat 4), het beste maandverband van ALWAYS Ultra voor bescherming tijdens de nacht.


Ontdek ALWAYS MyFit

Zie vergelijkingstabel

Vraag het aan ALWAYS