Braun Series 7

Wat is de Braun Series 7: 790cc?

De Series 7 is het meest geavanceerde premium scheerapparaat van Braun die buitengewoon presteert. De unieke intelligente sonische technologie met 10.000 microtrillingen helpt meer haartjes af te scheren per scheerbeweging. Zo geniet je van de meest grondige en comfortabele scheerbeurt van Braun ooit. Alle Series 7 scheerapparaten zijn geheel gefabriceerd en samengesteld in Duitsland en combineren de meest geavanceerde technologie met modern design. Het ergonomische ontwerp is uitgevoerd in een elegante metaalkleur en is uitgerust met ons ultieme LCD display. Bovendien kun je genieten van het meest geavanceerde reinigingssysteem van Braun: het reinigt, laadt op, smeert en droogt je scheerapparaat met één druk op de knop.

Wat is de technologie?

 • De enige intelligente sonische technologie met 10.000 microtrillingen per minuut ter wereld.
 • 3 gepersonaliseerde instellingen voor een nog persoonlijker scheerbeurt - Gepatenteerde ActiveLift™ scheert platliggende haartjes af op lastig bereikbare plekken.
 • OptiFoil™ - voor een perfect gladde huid die nog langer glad blijft.
 • Een volledig flexibel scheersysteem voor optimale aanpassing aan het gezicht.
 • Clean & renew systeem™: De Series 7 760cc is uitgerust met 's werelds enige 5-stapsreiningssysteem op basis van alcohol: het reinigt, ontsmet, laadt op, smeert en droogt* je scheerapparaat met één druk op de knop.

   
   
  Lees er alles over op www.braun.be