Braun Silk-Expert Pro 3 IPL Epilator

Silk expert Pro, nieuwste generatie IPL ontharing van Braun. Silk-Expert Pro 3 IPL zorgt voor permanente vermindering van het haar in slechts 3 maanden*.

De veiligste IPL-technologie, klinisch getest en dermatologisch goedgekeurd als veilig voor de huid door een toonaangevende internationale huidgezondheidsorganisatie (Skin Health Alliance). De enige IPL-behandeling die zich automatisch en voortdurend aanpast aan de huidtint voor een veilige, effectieve en zichtbaar permanente ontharing†. Met een precisiehoofd kun je kleinere gedeeltes aanpakken, zoals het gezicht, de bikinizone of oksels. Krijg 2 keer zo snel het gewenste resultaat dan met de vorige Silk-Expert Pro 3: slechts 9 minuten voor beide benen. 300.000 flitsen, 20% meer dan bij de vorige Silk-Expert Pro 3.

De voordelen van de Braun Silk-Expert Pro 3:

 • Nieuwste Generatie IPL ontharing van Braun Permanente haarvermindering in slechts 3 maanden* 100 dagen geldteruggarantie**
 • De veiligste IPL-technologie Klinisch getest en dermatologisch goedgekeurd als veilig voor de huid door een internationale huidgezondheidsorganisatie (Skin Health Alliance).
 • SMART IPL ontharing met SensoAdaptTM huidsensor (met UV-bescherming): de enige IPL-technologie die zich automatisch en voortdurend aanpast aan je huidtint†.
 • Snelle IPL-behandeling: behandel beide benen in slechts 9 minuten op het laagste energieniveau 2 keer sneller IPL-ontharen dan met de vorige Silk-Expert Pro 3 met precisiehoofd, premium tas en Venus scheermesje.
 • Nieuw compact design, 15% kleiner en 25% lichter, voor gebruiksgemak en moeiteloze behandeling 300.000 flitsen, 20% meer dan bij de vorige Silk-Expert Pro 3.

NIET gebruiken op:

 • hoofdhuid, wenkbrauwen of andere plekken bij of rondom de ogen. Gebruik op deze plekken kan uw ogen permanent beschadigen.
 • rood, zeer blond, grijs of wit haar. Het apparaat is niet effectief bij deze haarkleuren.
 • tepels, genitaliën of rond de anus. Deze plekken kunnen een donkerdere huidskleur en/of meer haar hebben en gebruik van het apparaat op deze plekken kan ongemak/pijn veroorzaken of uw huid beschadigen.
 • donkerbruine of zwarte plekken, zoals sproeten, moedervlekken of wratten op de te behandelen plaatsen.
 • een tatoeage of permanente make-up op de te behandelen plaatsen.
 • baard/gezichtsbeharing voor mannen.

KIJK NIET direct in de glazen filter en probeer het apparaat niet in de buurt van de ogen te activeren. Om uw ogen en die van mensen in uw omgeving te beschermen, activeert het apparaat alleen als beide tintsensoren tegen de huid worden geplaatst. In het geval het apparaat aangaat wanneer beide sensoren NIET tegen de huid worden gehouden, STOP dan direct het gebruik van het apparaat en neem contact op met uw leverancier.
Gebruik het NIET vaker dan eenmaal per week op dezelfde plek. Bij vaker gebruik krijgt u niet sneller resultaten en het kan de kans op beschadiging aan uw huid vergroten.

 

*Getest op onderbenen, oksels en bikinizone, volgens het behandelingsschema. Individuele resultaten kunnen verschillen.
†Gedeelde technologie met Cyden.
**Bezoek voor meer informatie de website Braun.nl