Silk-épil 7 SensoSmart

Wat is Braun Silk-épil 7 Dual Epilator?
De Braun Silk-épil 7 Dual Epilator verwijdert in één beweging de haartjes tot aan de wortel en het ingebouwde Gillette Venus-mesje scheert meteen ook de laatste koppige haartjes weg. Epileren hoeft niet langer pijnlijk te zijn dankzij de ingenieuze draaiende kop die zich beter aanpast aan de contouren van je lichaam.

Wat is de technologie?
De nieuwe Silk-épil 7 is speciaal ontwikkeld om het verwijderen van ongewenst haar zo efficiënt, ultrazacht en makkelijk mogelijk te maken. De 40 pincetten zijn ontworpen om op de optimale hoek dicht te gaan en haar nog dichter op de huid te kunnen pakken, voor een betere verwijdering van de korte haren. De innovatieve Close-Grip-technologie zorgt voor extra contact met de huid. Het geïntegreerde scheermes volgt achter de epilator. Het scheert stoppels af en verwijdert dode huidcellen; dit zorgt voor een frisse, gladde huid iedere keer dat de Dual Epilator gebruikt wordt. Resultaat? Een maximale verwijdering van korte haartjes en stoppelvrije benen, tot wel 4 weken lang!

Hoe gebruiken?
Zet het apparaat aan en beweeg het over de te epileren lichaamdelen, in een hoek van 90°. Ontspan je door gebruik in bad en onder de douche, én het kan gebruikt worden in combinatie met scheerschuim. Verzorg je hele lichaam met speciale opzetstukken voor oksel en gezicht.

Lees er alles over op www.braun.be