Febreze 3Vol Elektrische Luchtverfrisser Navulling

Ontdek de 3Volution elektrische luchtverfrisser: adem de frisheid in.

De Febreze 3Volution elektrische luchtverfrisser met Odour ClearTM-technologie zuivert de lucht voortdurend van hardnekkige geuren en laat tot 90 dagen een lichte, frisse geur achter (bij gebruik van 12 uur per dag op een minimale instelling). Met normale geurverspreiders worden we geuren snel gewoon, wat betekent dat we de geuren rondom ons uiteindelijk niet meer opmerken. De Febreze 3Volution elektrische luchtverfrisser lost dit probleem op door voortdurend en automatisch elke 45 minuten tussen 3 elkaar aanvullende, kwaliteitsvolle geuren af te wisselen voor een voortdurende frisse ervaring. Gebruik de Febreze 3Volution elektrische geurverspreider enkel met de Febreze 3Volution navullingen, apart verkocht, om je huis te vullen met een frisheid en geur die je dag na dag, week na week blijft ruiken. Bovendien kan je met de verdeler ook de geursterkte aanpassen en zo de sfeer creëren die jij maar wilt, tot 90 dagen lang.

Kenmerken 3Volution elektrische luchtverfrisser

  • De Febreze 3Volution elektrische luchtverfrisser startkit met Odour ClearTM-technologie zuivert de lucht van hardnekkige geuren
  • Laat tot 90 dagen een lichte, frisse geur achter (bij gebruik van 12 uur per dag op een minimale instelling)
  • Elektrische Luchtverfrisser 3Volution startkit (geurverspreider en navullingen)
  • Maskeert niet, maar zuivert de lucht echt van hardnekkige geuren en laat een lichte, frisse geur achter
  • Gebruik met Febreze 3Volution navullingen. Elke navulling werkt tot 90 dagen lang (bij gebruik van 12 uur per dag op een minimale instelling)
  • Wisselt elke 45 minuten af tussen 3 geuren, zodat je ze altijd opmerkt. Aanpasbare geurintensiteit
  • Uitgebreid assortiment kwaliteitsvolle geuren

Alleen de beoordelingen na 1 maart 2017 bevatten de Odour ClearTM-technologie.