Mr. Propre Gel Winter Fris

Schoonmaken overal in huis opnieuw uitgevonden dankzij Mr. Propre Gel. De allesreiniger werd speciaal ontwikkeld met dubbele reinigingskracht* en verwijdert vuil en vet op de vloer of andere oppervlakken voor een onberispelijk schoon en glanzend resultaat. Van opgedroogde voedselresten en hardnekkig vet op uw kookplaat tot glanzend schone vloeren en badkamers, Mr. Propre Gel doet al het harde werk voor u.

De baanbrekende schoonmaaktechnologie zorgt voor dubbele reinigingskracht in elke druppel.

Dankzij de schoonmaaktechnologie met drievoudige werking verwijdert Mr. Propre Gel gemakkelijk verschillende soorten vuil.

Mr. Propre Gel is een echte allesreiniger die veilig kan worden gebruikt op verschillende oppervlakken in huis. Het geconcentreerd formaat kan eenvoudig verdund worden in water om de vloeren schoon te maken of u kunt een druppel op een spons of rechtstreeks op het oppervlak doen.

Door de doseerdop die vanzelf stopt, krijgt u met één keer knijpen in de fles in een emmer met 5 liter water de precieze aanbevolen dosis om uw vloeren schoon te maken, dus er gaat geen druppel verloren.

Het gamma bestaat uit:

  • Zomer Citroen
  • Winter Fris

Hoe gebruik en doseer ik dit product?

Verdund gebruik (één dosis): de fles heeft een doseerdop die vanzelf stopt waardoor u precies de juiste hoeveelheid krijgt om uw vloeren schoon te maken, zonder dat er een druppel verloren gaat. Om deze te gebruiken, houdt u de fles ondersteboven en knijpt u hard in de fles in een emmer met 5 liter water tot de stroom vanzelf stopt. Zodra de stroom stopt, hebt u één dosis (24 ml) toegevoegd. Onverdund gebruik: giet de gewenste hoeveelheid zacht op een spons of rechtstreeks op de vlek. Naspoelen. U hoeft niet te knijpen tot de stroom vanzelf stopt. Denk eraan dat de dosering en gebruiksaanwijzingen altijd op het etiket op de achterzijde van de fles staan.

Ontdek hier de meest gestelde vragen over Mr. Propre Gel.

 

*Per druppel vs Mr. Propre Voeibare Allesreiniger Zomer Citroen.