Mr. Propre Ultra Power Wondergum

Maak kennis met de Mr. Propre Wondergum, het nieuwe schoonmaakproduct van Mr. Propre en verwijder vlekken waarvan u dacht dat u ze nooit meer kon verwijderen.

Het product verwijdert het hardnekkigste vuil van al uw oppervlakken. Verwijder vegen op uw muren, vloeren en andere oppervlakken door de wondergum nat te maken onder de kraan en over de vlek te vegen. Mr. Propre Ultra Power Wondergum verwijdert zelfs de meest hardnekkige vlekken, zoals aangekoekt vet, sporen van kleurkrijtjes, zeepresten en vuil; gewoon met water en wat vegen. Gebruik hem en ontdek zijn magie. En Mr. Propre Ultra Power Wondergum heeft nu een nóg langduriger effect dat tot 25 % langer aanhoudt dan de originele Mr. Propre Wondergum. Houd hem onder stromend water, knijp hem uit, reinig en de hardnekkige vlekken verdwijnen als sneeuw voor de zon.

Het gamma bestaat uit:

  • Original
  • Extra Power
  • Badkamer

Hoe kan ik de Mr. Propre Wondergum gebruiken?

Natmaken, knijpen en gummen: Eerst maakt u de spons nat, dan knijpt u hem uit. U wrijft zachtjes met de wondergum over het oppervlak om hardnekkig vuil te verwijderen. Zodra het vuil verwijderd is, spoelt u het vuil van de gum onder water af. Gooi weg na veelvuldig gebruik.

Ontdek hier de meest gestelde vragen over Mr. Propre Wondergum.