Mr. Proper geconcentreerde vloeibare gel Vleugje Bloesem

Beoordelen!

Uw beoordeling is verzonden. Het zal binnen 72 uur online zijn.

Schoonmaken overal in huis opnieuw uitgevonden dankzij Mr. Proper geconcentreerde allesreiniger. De allesreiniger werd speciaal ontwikkeld met dubbele reinigingskracht* en verwijdert vuil en vet op de vloer of andere oppervlakken voor een onberispelijk schoon en glanzend resultaat. Van opgedroogde voedselresten en hardnekkig vet op uw kookplaat tot glanzend schone vloeren en badkamers, Mr. Proper geconcentreerde allesreiniger doet al het harde werk voor u.

De baanbrekende schoonmaaktechnologie zorgt voor dubbele reinigingskracht in elke druppel.

Dankzij de schoonmaaktechnologie met drievoudige werking verwijdert Mr. Proper geconcentreerde allesreiniger gemakkelijk verschillende soorten vuil.

Mr. Proper geconcentreerde allesreiniger is een echte allesreiniger die veilig kan worden gebruikt op verschillende oppervlakken in huis. Het geconcentreerd formaat kan eenvoudig verdund worden in water om de vloeren schoon te maken of u kunt een druppel op een spons of rechtstreeks op het oppervlak doen.

Door de doseerdop die vanzelf stopt, krijgt u met één keer knijpen in de fles in een emmer met 5 liter water de precieze aanbevolen dosis om uw vloeren schoon te maken, dus er gaat geen druppel verloren.

Het gamma bestaat uit:

  • Zomer Citroen
  • Zeebries
  • Vleugje Bloesem
  • Katoen Bloesem
  • Lavendel
  • Tropical Fusion
  • Ochtend Dauw

Hoe gebruik en doseer ik dit product?
Verdund gebruik (één dosis): De fles heeft een doseerdop die vanzelf stopt waardoor u precies de juiste hoeveelheid krijgt om uw vloeren schoon te maken, zonder dat er een druppel verloren gaat. Om deze te gebruiken, houdt u de fles ondersteboven en knijpt u hard in de fles in een emmer met 5 liter water tot de stroom vanzelf stopt. Zodra de stroom stopt, hebt u één dosis (24 ml) toegevoegd.
Onverdund gebruik: Giet de gewenste hoeveelheid zacht op een spons of rechtstreeks op de vlek. Naspoelen. U hoeft niet te knijpen tot de stroom vanzelf stopt. Denk eraan dat de dosering en gebruiksaanwijzingen altijd op het etiket op de achterzijde van de fles staan.

Ontdek hier de meest gestelde vragen over Mr. Proper geconcentreerde allesreiniger*Per druppel vs Mr. Propre vloeibaar zomer citroen

Nu kunt u uw beoordeling toevoegen.

Krachtig
Handige doseerdop
Voldoende variatie
Efficiëntie


Zou je dit product aanbevelen aan een vriend?

Was dit de eerste keer dat u dit product gebruikte?

Background2-1920X660
Background3-1920X660
Background1-1920X660

Word een Ambassadeur

Ontdek als eerste nieuwe producten van P&G.
Ontvang gratis producten, staaltjes en andere verrassingen die je met vrienden kunt delen.
Deel je eerlijke mening met de merken die luisteren.
AMBASSADOR CLUB

Hoe mensen het hebben beoordeeld

Dit veld is voorbehouden voor de persoonlijke mening of commentaar van consumenten over onze producten. Zin in meer kan de juistheid van deze beweringen dus niet garanderen of ondersteunen. Het is mogelijk dat sommige reviewers dit product beoordeelden via een gratis staal of dat ze een kortingsbon ontvingen. In dat geval lees je dit onderaan de beoordeling.
Efficiëntie
Krachtig
Voldoende variatie
Handige doseerdop
Beoordelen!

Uw beoordeling is verzonden. Het zal binnen 72 uur online zijn.

##ReviewTitle##
##Reviewer Name##
-
##ReviewDate##
##ReviewContent##
Krachtig
Handige doseerdop
Voldoende variatie
Efficiëntie

Was deze review handig?

De schrijver van deze beoordeling heeft het product met korting of als gratis staal gekregen en getest.
MEER REACTIES
Beheer Cookies