Oral-B 3D White Luxe Parelglans

Witte tanden zijn vandaag de dag echter niet alleen het resultaat van het verwijderen van verkleuringen: ook het voorkomen van verkleuringen speelt voortaan een essentiële rol in de zoektocht naar een stralend witte glimlach. Oral-B is de ideale beschermer van een goede mondhygiëne en ontwikkelde in die context de exclusieve Whitelock™-technologie, om verkleuringen tegen te gaan en je tanden langer wit te houden.

Wat is het geheim van die perfecte witheid?
De Whitelock™-technologie van Oral-B helpt een beschermlaag te vormen rond de tanden en creëert zo een schild tegen nieuwe verkleuringen, zelfs in de fijnste lijntjes en groeven van onze tanden. Die bescherming is ook essentieel om te voorkomen dat tandplak verkalkt tot tandsteen en zich vasthecht op ‘moeilijk te bereiken’ plaatsen, zoals de achterkant van de tanden de ruimte tussen de tanden en de tandvleesrand. Zo geniet je vol vertrouwen van een stralend witte glimlach, dag na dag!

Tandpasta Oral-B 3D White Pearl Shine
De nieuwe Oral-B 3D White ‘Pearl Shine’ is een tandpasta die glans en witheid garandeert dankzij de kracht van zijn exclusieve Whitelock™-technologie en bovendien echt parelpoeder bevat. Deze tandpasta vermindert oppervlakkige verkleuringen tot 90% na slechts één week gebruik en helpt het ontstaan van nieuwe verkleuringen te voorkomen. Pearl Shine geeft je wittere tanden en een oogverblindende glimlach, zodat je langer kunt genieten van het ultieme zelfvertrouwen dat enkel een stralend witte glimlach creëert!

* Verwijdert tot 90% van de oppervlakkige verkleuringen.