Oral-B PRO 600 Cross Action

De Oral-B PRO 600 elektrische tandenborstel met CrossAction is geïnspireerd op professionele reinigingsinstrumenten en levert een superieur resultaat in vergelijking met manuele tandenborstels. De CrossAction-borstelharen staan in een dynamische hoek van 16 graden waardoor moeiteloos meer tandplak wordt aangepakt en verwijderd dan met een manuele tandenborstel.

Producteigenschappen

  • Het 3D-reinigingssysteem oscilleert, roteert en pulseert om meer tandplak te verwijderen dan een manuele tandenborstel. Het borstelkopje maakt 20.000 pulsaties per minuut, die de tandplak zacht los kloppen van het tandoppervlak. Daarnaast maakt het borstelkopje 8.800 ronddraaiende bewegingen per minuut die de tandplak van het tandoppervlakte verwijderen.
  • Oplaadbare elektrische tandenborstel met 1 functie: dagelijkse reiniging plus poetsdruksensor.

Precisiepositie van de borstels bestrijdt tandplak. De vorm van de borstelkop van de Oral-B Cross Action tandenborstel heeft speciaal ontworpen borstelharen voor optimale dekking van de tanden. De borstelharen komen diep tussen de tanden en verwijderen meer tandplak dan een gewone manuele tandenborstel, voor een perfect propere mond. Kies voor Oral-B, het meest gebruikte merk van elektrische tandenborstels door tandartsen wereldwijd.

Ook verkrijgbaar met 3D- White, SensiClean en Deep Clean.*dan een gewone manuele tandenborstel.