Pantene Verzorging & Bescherming

Beoordelen!

Uw beoordeling is verzonden. Het zal binnen 72 uur online zijn.

De vernieuwde formule van de Pantene shampoo zorgt ervoor dat je haar kan herstellen van opgelopen schade door mineralen die in het water voorkomen. Zo wordt je haar na elke wasbeurt glanzender, gezonder en sterker.*

Misschien heb je wel eens van je moeder of vriendinnen gehoord dat elke dag je haar wassen met shampoo niet goed is voor je haar. Pantene ontdekte echter dat dit niet komt door de shampoos, maar door koperionen in het leidingwater. Haarexperten bij Pantene onderzochten hoe shampoos de effecten van koperionen op je haar ongedaan kunnen maken.
De vernieuwde formule met beschermende antioxidanten is toegevoegd aan alle Pantene shampoos. Nu kan je je haar weer wassen zo vaak als je wil.
De shampoos van Pantene verwijderen schadelijke koperionen, waardoor de eiwitten in je haar worden beschermd. Nu kunnen je haren herstellen van eerder opgelopen schade. Sterker nog, Pantene zorgt er voor dat je haar gezonder wordt na elke wasbeurt.* Door de beschermende antioxidanten kunnen de verzorgende ingrediënten namelijk optimaal hun werk doen.

Pantene Verzorging & Bescherming herstelt en beschermt je haar:
1.Wassen – Pantene Verzorging & Bescherming shampoo: Neutraliseert koperionen dankzij de formule met beschermende antioxidanten. Helpt het haar om vocht vast te houden, voor een intensief herstel van het haar.
2.Voeden – Pantene Verzorging & Bescherming conditioner: Herstelt tot wel zes maanden aan beschadiging, zonder het haar te verzwaren.
3.Verzorgen – Pantene Verzorging & Bescherming 2 min. Herstellend masker: Deze geconcentreerde formule geeft je haar extra bescherming.
*Shampoo + conditioner vs. niet voedende shampoo.

Hoe gebruiken?
1.De shampoo laten schuimen en uitspoelen, indien nodig herhalen.
2.Breng de conditioner aan op gewassen en handdoekdroog haar vanaf de haarwortel tot aan de punten. Laat de conditioner enkele minuten intrekken voordat je het uitspoelt.
3.Voor extra zacht en gezond haar kun je één keer per week een masker aanbrengen op gewassen haar. Laat het twee minuten intrekken voordat je het uitspoelt.


Nu kunt u uw beoordeling toevoegen.

Herstelt en beschermt mijn haar
Glans
Zachtheid
Prijs-kwaliteitverhouding


Zou je dit product aanbevelen aan een vriend?

Was dit de eerste keer dat u dit product gebruikte?

Background2-1920X660
Background3-1920X660
Background1-1920X660

Word een Ambassadeur

Ontdek als eerste nieuwe producten van P&G.
Ontvang gratis producten, staaltjes en andere verrassingen die je met vrienden kunt delen.
Deel je eerlijke mening met de merken die luisteren.
AMBASSADOR CLUB

Hoe mensen het hebben beoordeeld

Dit veld is voorbehouden voor de persoonlijke mening of commentaar van consumenten over onze producten. Zin in meer kan de juistheid van deze beweringen dus niet garanderen of ondersteunen. Het is mogelijk dat sommige reviewers dit product beoordeelden via een gratis staal of dat ze een kortingsbon ontvingen. In dat geval lees je dit onderaan de beoordeling.
Glans
Prijs-kwaliteitverhouding
Zachtheid
Herstelt en beschermt mijn haar
Beoordelen!

Uw beoordeling is verzonden. Het zal binnen 72 uur online zijn.

##ReviewTitle##
##Reviewer Name##
-
##ReviewDate##
##ReviewContent##
Herstelt en beschermt mijn haar
Glans
Zachtheid
Prijs-kwaliteitverhouding

Was deze review handig?

De schrijver van deze beoordeling heeft het product met korting of als gratis staal gekregen en getest.
MEER REACTIES
Beheer Cookies