Swiffer Duster 3D navullingen

Swiffer 3D Clean, onze nummer één stofvanger*!

Met de Swiffer Duster 3D Clean vangt en houdt je stof, haar en allergenen van oppervlakken in uw huis. Duizenden stofvangende vezels omringen de Duster voor een 360° reiniging. De lange vezels van de stofdoek veranderen van vorm om moeilijk bereikbare hoeken van meubels, tussen kozijnen en decoraties te bereiken als u dingen niet wilt optillen.

Productkenmerken

  • De beste Swiffer Duster, met 360° vezels om stof te vangen en vast te houden, nog beter dan de standaard Swiffer duster
  • Duizenden flexibele 3D-vezels om in krappe ruimtes te komen
  • Ideaal voor het opvangen van stof en haren van huisdieren
  • Kan op vrijwel elk droog oppervlak worden gebruikt zonder resten achter te laten

Hoe gebruikt u het?

Schud en woel de 3D Clean stofdoekvulling voordat u deze op de steel bevestigt, zodat de vezels stof en haar nog beter opvangen en vasthouden.
Schuif het getande deel in de twee gleuven van de 3D Clean stofdoek-navulling
De 3D Clean serie
De 3D Clean Duster Kit bestaat uit een XXL steel (uitschuifbaar tot 90 cm) en een 3D Clean navulling met 360° vezels. De 3D Clean duster navullingen zijn verkrijgbaar in 2 maten: 5 en 10.
De 3D Clean Broom Kit bestaat uit een klassieke Swiffer-bezem, 4 3D Clean-droogdoekjes en 2 Swiffer-moppen gedrenkt in reinigingsoplossing. De 3D Clean dry wipe navullingen zijn verkrijgbaar in 2 maten: 7 en 14.

*Vergeleken met de klassieke Swiffer duster