Swiffer Duster XXL

Met de hand afstoffen, wat een vervelende klus! Met de Swiffer Dusters XXL wordt dit corvee kinderspel. De Swiffer Duster XXL kan 3x meer stof opvangen en vasthouden dan een traditionele stofdoek dankzij de duizenden flexibele, donzige vezels. De vezels zijn voorzien van een lichte coating van Dust-Lock Adhesive en ze veranderen van vorm om alle hoekjes en gaatjes te bereiken van bijvoorbeeld radiatoren, jaloezieën en boekenplanken. En omdat bij het gebruik van Swiffer Dusters 3x minder stof in de lucht vrijkomt dan met een katoenen doek, blijft je huis langer stofvrij.

Swiffer Duster XXL werkt ook fantastisch voor het verwijderen van haar van huisdieren. Als je een kat of hond hebt, weet je hoeveel haar ze in huis kunnen verliezen, vooral als ze in de rui zijn. Met de speciale technologie van Swiffer Duster kun je zowel stof als haar opvangen. Je kunt hiermee prima het haar van je huisdieren verwijderen van meubels en vensterbanken. Swiffer Duster XXL combineert de fantastische eigenschappen van Swiffer Duster op het gebied van het verwijderen van stof en haar, met het gemak van een uitschuifbaar handvat. Zo kun je de Duster tot 90 cm verlengen en in vier verschillende richtingen draaien. De perfecte plumeau voor moeilijk bereikbare plekken zoals plafondventilatoren, plinten, sierlijsten, enzovoort.

Alle ratings & reviews van voor maart 2021 zijn geschreven op basis van Swiffer Duster navullingen met 0% gerecyclede vezels. Per maart 2021 bevatten de Swiffer Duster navullingen 33% gerecyclede vezels. Deze wijziging verandert niets aan de werking van deze producten.