Swiffer WetJet Alles-in-1 Spray & Dweil

Geniet van een geweldige reiniging op vrijwel elke vloer in je huis* met de Swiffer WetJet Alles-in-1 Spray & Dweil.

Dit alles-in-één dweilsysteem heeft een dubbele jetspray, die gelijkmatig de juiste hoeveelheid reinigingsoplossing in een fijne nevel verdeelt voor een krachtige reiniging.

Het reinigingsmiddel maakt het vuil los en tilt het van de vloer, waarna het in het WetJet-doekje terechtkomt en daar vast blijft zitten. Het droogt zeer snel, laat geen sporen na en laat een aangenaam schone en frisse geur achter.

Dankzij de absorptie- en vasthoudtechnologie neemt Swiffer WetJet vuil en stof diep in het doekje op, zodat het voorgoed verdwijnt.

Ideaal voor huizen met kinderen en / of huisdieren, u bent uitgerust om uw huishouden te beginnen!

Hoe te monteren

Zeer eenvoudig in gebruik, plaats het Swiffer WetJet-doekje op de vloer, met de bedrukte kant naar boven. Zet je bezem erop. Het doekje klampt zich vast. Laad het reinigingsmiddel in het reinigingscompartiment met de dop naar beneden. Druk de knop bovenaan de hendel ongeveer twee tot drie seconden in om te beginnen met sprayen.

De Swiffer WetJet producten

De starterkit bevat het reinigingsmiddel en 5 navulling doekjes.

De Swiffer WetJet doekjes zijn verkrijgbaar in navullingen van 10 en 20. Nadat u ongeveer 30 m² van uw huis heeft schoongemaakt, verwijdert u het doekje, gooit u het weg en zegt u gedag tegen het vuil.

Het Swiffer WetJet reinigingsmiddel is verkrijgbaar in 1,25 liter navulling, en kan veilig worden gebruikt op alle soorten vloeren*.

 

*Het Swiffer WetJet reinigingsmiddel is geschikt voor de volgende soorten vloeren: afgewerkte houten vloeren en laminaat, marmer, steen, keramiek, vinyl en linoleum. Het vormt geen enkel risico voor huisdieren. Het is echter het beste om huisdieren weg te houden tijdens het schoonmaken van een kamer zolang de vloer nat is, om contact en mogelijk risico op tijdelijke huidirritatie bij sommige dieren te voorkomen.