Tampax Compak

Geweldige bescherming met Tampax

Tampax compak

Tampax Compak tampons bieden je discrete bescherming. Ze bevatten geen parfum en kleurstoffen.. De tampons hebben een compacte, discrete plastic inbrenghuls met een afgeronde top om het inbrengen gemakkelijker en comfortabeler te maken. De kanaaltjes absorberen het menstruatievocht aan de bovenkant van de tampon en houden het vast in de kern. Het dubbel anti-lekrokje van de tampon helpt lekken voorkomen voor een betrouwbare bescherming. Tampax Compak tampons zijn gynaecologisch getest. Bovendien zijn ze door Oeko-Tex onafhankelijk getest op ongewenste stoffen. Veilige bescherming, zodat je jezelf vrij kunt bewegen. De Tampax Compak tampons zijn beschikbaar in verschillende absorptieniveaus : voor lichte tot hevige menstruatie.

Compacte, plastic inbrenghuls

Ontdek de Tampax bescherming die je overal mee naartoe kunt nemen met zijn compacte en discrete plastic inbrenghuls voor een comfortabel en proper inbrengen.

Absorptiekanaaltjes

De kanaaltjes absorberen het menstruatievocht aan de bovenkant van de tampon en houden het in de kern vast, zodat je je in alle omstandigheden beschermd voelt.

Dubbel anti-lek rokje

Tampax Compak tampons hebben een dubbel beschermend rokje om doorlekken te helpen voorkomen.

Afgeronde top

Tampax tampons hebben een afgerond uiteinde waardoor ze ongelooflijk comfortabel in te brengen zijn.

Oeko-Tex & Gynaecologisch getest

Alle Tampax tampons zijn getest en gecertificeerd volgens Standard 100 door Oeko-Tex. Alle Tampax tampons zijn vrij van parfum, kleurstoffen en elementaire chloorbleekmiddelen. Bovendien zijn ze getest onder gynaecologisch toezicht, zodat je ze in alle vertrouwen kunt gebruiken.