Tampax Compak met Inbrenghuls

Tot acht uur comfort en bescherming

TAMPAX Compak tampons zijn discreet dankzij de gladde, compacte inbrenghuls. De ingebouwde Protective Skirt helpt lekjes voorkomen zodat je tot wel acht uur lang kunt rekenen op de vertrouwde bescherming van TAMPAX; voel je schoon en vrij om te doen waar jij zin in hebt. TAMPAX Compak tampons zijn verkrijgbaar in verschillende absorptieniveaus, zodat jij de variant kunt kiezen die het beste bij jouw menstruatie past: TAMPAX Compak Lites voor dagen met een lichte menstruatie, TAMPAX Compak Regular voor dagen met een lichte tot gemiddelde menstruatie, TAMPAX CompakSuper voor dagen met een gemiddelde tot hevige menstruatie en TAMPAX Compak Super Plus tampons voor dagen met een hevige menstruatie.

 

TAMPAX Compak kenmerken en voordelen

Compacte maat

De tampon is even groot en biedt dezelfde vertrouwde bescherming voor onderweg, maar neemt minder plaats in dankzij de discrete inbrenghuls.

 

Absorptiekanaaltjes

De absorptiekanaaltjes absorberen het menstruatievocht aan de bovenkant van de tampon en trekken het naar binnen.

 

Protective Skirt

De Protective Skirt aan de onderkant van een Compak tampon helpt lekjes voorkomen.

 

Discrete verpakking

De kleurige verpakking is gemakkelijk en stil te openen voor discretie. Hij past ook makkelijk in je tas, zodat je er altijd eentje mee kunt nemen voor onderweg.

 

Probeer ook TAMPAX Pearl Compak

Onze N°1 combinatie van comfort, bescherming en discretie in het TAMPAX gamma.

Vind de juiste Tampax Tampon voor jou