Bespaar nu met kerst

Bespaar nu met kerst

Kerst is de periode van het jaar waarin we het meeste geld uitgeven. Je hebt het gevoel dat het een unieke en speciale periode is. En daarom hou je minder rekening met je uitgaven. Op het einde van de maand word je... misselijk van je saldo. Hier vind je tips om te besparen met de feestdagen.


Na de feestdagen wandel je een warenhuis binnen en koop je kerstversiering met 40% korting. Ook op de speelgoed- en foodafdeling zijn er tijdens het hele jaar allemaal aanbiedingen. Profiteer ervan!

Tijdens de feestdagen zijn de producten duurder. Het is de kunst ze op voorhand te kopen. Vries alles in en je bent klaar! Zo bespaar je veel geld.

Moet je toch inkopen doen tijdens de feestdagen?

  • Werk ordelijk
  • Neem een lijstje mee
  • Laat geen uitgaven aan het toeval over
  • Leg een budget vast en ga er niet boven

Natuurlijk wil iedereen er op z’n best uitzien tijdens de feestdagen. Maar probeer je garderobe eens opnieuw uit te vinden met zo min mogelijk geld. Kijk eens achter in je kast, misschien ben je wel verrast door een kledingstuk waarvan je niet wist dat je het nog had!

Kerstlichtjes mogen niet ontbreken aan je versiering. Als je niet wil dat de factuur de hoogte in schiet, raden wij jou aan de lichtjes uit te schakelen als niemand ernaar kijkt en energiezuinige lichtjes te gebruiken. Ledlampjes besparen je liefst 90% energie.

Als het dit jaar jouw beurt is om oudjaar of kerst te hosten en als jullie veel gasten verwachten, bespaar dan niet op schoonmaakproducten. Koop Dash 3in1 PODS en Dreft Original Afwasmiddel. Want het valt duur uit als je het tafelkleed een paar keer opnieuw moet wassen. Of de snijplank vier keer moet schrobben.

Maak gebruik van je kortingsbonnen. Let wel op dat het om aanbiedingen gaat en niet om “marketingtrucjes”.

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Wasmaatje

Wasmaatje, doseerdop

Wasmaatje

Het Wasmaatje legt je graag uit wat de beste dosering is. Zo verspil je geen wasmiddel en dus ook geen geld. Doseer zoals het moet, dan was je goed

(42)
Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Top tips om binnen je was te drogen

Top tips om binnen je was te drogen

Top tips om binnen je was te drogen

Je was buiten laten drogen doet je was ze heerlijk ruiken en helpt ook nog eens besparen op de maandelijkse energiefactuur. Maar wat op regenachtige dagen? Volg deze tips over hoe je je kleding binnen kunt laten drogen, zelfs als je geen droogkast hebt.

Dreft in de was

Dreft in de was

Geschreven door Siebi een lid van Zin in meer,27 september 2016

Geroosterde pompoen

Geroosterde pompoen

Geroosterde pompoen

Geroosterde pompoen is een heerlijk, voedzaam bijgerecht. Gebruik pompoenpitten voor een knapperige touch. Lekker bij bijvoorbeeld geroosterd varkens...

Zo maak je hangende wasmanden voor de kinderen

Zo maak je hangende wasmanden voor de kinderen

Zo maak je hangende wasmanden voor de kinderen
5

Vaak denken kinderen dat de grond de perfecte plaats is voor vuile was… Wil jij liever niet dat je huis eruit ziet alsof er een tornado door heen is getrokken? Dan kunnen deze instructies je zeker en vast helpen. Zo bespaar je eindeloos veel tijd bij het opruimen.

You have already participated to this slideshow
Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador

Watermeloen gazpacho

Watermeloen gazpacho

Watermeloen gazpacho

De meeste mensen kennen de ziektebestrijdende eigenschappen van antioxidanten. Ze bevatten nuttige stoffen die cellen beschermen tegen schade die doo...