Bespaar nu met kerst

Bespaar nu met kerst

Kerst is de periode van het jaar waarin we het meeste geld uitgeven. Je hebt het gevoel dat het een unieke en speciale periode is. En daarom hou je minder rekening met je uitgaven. Op het einde van de maand word je... misselijk van je saldo. Hier vind je tips om te besparen met de feestdagen.


Na de feestdagen wandel je een warenhuis binnen en koop je kerstversiering met 40% korting. Ook op de speelgoed- en foodafdeling zijn er tijdens het hele jaar allemaal aanbiedingen. Profiteer ervan!

Tijdens de feestdagen zijn de producten duurder. Het is de kunst ze op voorhand te kopen. Vries alles in en je bent klaar! Zo bespaar je veel geld.

Moet je toch inkopen doen tijdens de feestdagen?

  • Werk ordelijk
  • Neem een lijstje mee
  • Laat geen uitgaven aan het toeval over
  • Leg een budget vast en ga er niet boven
Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Natuurlijk wil iedereen er op z’n best uitzien tijdens de feestdagen. Maar probeer je garderobe eens opnieuw uit te vinden met zo min mogelijk geld. Kijk eens achter in je kast, misschien ben je wel verrast door een kledingstuk waarvan je niet wist dat je het nog had!

Kerstlichtjes mogen niet ontbreken aan je versiering. Als je niet wil dat de factuur de hoogte in schiet, raden wij jou aan de lichtjes uit te schakelen als niemand ernaar kijkt en energiezuinige lichtjes te gebruiken. Ledlampjes besparen je liefst 90% energie.

Als het dit jaar jouw beurt is om oudjaar of kerst te hosten en als jullie veel gasten verwachten, bespaar dan niet op schoonmaakproducten. Koop Dash 3in1 PODS en Dreft Original Afwasmiddel. Want het valt duur uit als je het tafelkleed een paar keer opnieuw moet wassen. Of de snijplank vier keer moet schrobben.

Maak gebruik van je kortingsbonnen. Let wel op dat het om aanbiedingen gaat en niet om “marketingtrucjes”.

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

draakje

draakje

gemeld

Maak gebruik van je bonnen hahahahahaha die is geweldig ge moet ze dan wel krijgen he miltinational p&g

  • melden
Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador