Besparen in de zomer is makkelijk.

Besparen in de zomer is makkelijk.

Tijdens de zomer ben jij meer thuis. Dus moet er meer gekookt, schoongemaakt en gewassen worden.


Op het eerste gezicht lijkt dat meer te kosten. Maar als je slim bent, biedt de zomer veel oplossingen. Gebruik de warmte om elektriciteit te besparen!

Besparingstips:

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid
  1. In tegenstelling tot de winter hoeft je was in de zomer niet in de droger. Hang je wasgoed op aan de waslijn en laat hem drogen door de wind. Als je een balkon of tuin hebt, is dit ideaal. Gebruik anders een droogrek en zet dat vlakbij een raam. Zo bespaar je niet alleen op elektriciteit, maar gaat je kleding ook langer mee.
  2. Droog je haar op dezelfde manier als je kleding. Tijdens de zomermaanden heb je je haardroger niet nodig. Laat het droogblazen door de wind op het strand of in je tuin. Met een nat hoofd voel je je trouwens veel beter in de zomerse hitte!
  3. Beperk airconditioning. Open liever ’s nachts en ’s morgens de ramen. Zo ventileer en verfris jij je huis. Laat de rolluiken en de gordijnen naar beneden om de koelte binnen te houden of laat het zonnescherm naar beneden staan. Ook als jullie niet thuis zijn.
  4. Als het zo warm is dat je de airconditioning moet opzetten, zorg er dan voor dat de filters goed onderhouden zijn en vervang ze regelmatig. Vuile filters tasten de werking aan en vragen meer vermogen (en kosten) om de gewenste koelte te produceren.
  5. Kies voor frisse gerechten zoals salades en fruit. Zo warmt je huis niet op door de warmte uit de keuken. Heb je een tuin? Dan is een paar keer per week buiten barbecueën een prachtig alternatief. Gegrild vlees en gegrilde groenten zijn uiterst gezond. Zo hoef je de keuken niet vuil te maken en bespaar je elektriciteit.
  6. Een koude douche verstevigt je huid en verbetert je bloedsomloop. In de zomer hoef je niet altijd heel warm water te gebruiken.

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Sneller en beter schoonmaken… Zo kan het!
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador

Reiniger

Mr. Propre geconcentreerde allesreiniger

Mr. Propre

€0,30

Voor €X korting in de winkel

Binnenkort meer info over dit product

bij aankoop van 1 Mr. Propre geconcentreerde allesreiniger product

Verbind met een desktopcomputer die verbonden is met een printer om je bonnen af te drukken
Je hebt deze bon al ingeruild