Besparen met het gezin

Besparen met het gezin

Je dagelijkse uitgaven beheren hoeft niet ingewikkeld te zijn. Het enige wat je moet doen, is een beetje strikter omgaan met je uitgaven. Én het advies volgen van degenen die daar meer verstand van hebben: de grote gezinnen.


Een gezin van vijf of meer personen is een serieuze uitdaging! En helemaal wat de huishoudelijke uitgaven betreft. Het ligt dan ook voor de hand dat grote gezinnen echte besparingsspecialisten zijn. Daarom vroegen we hen om hun nuttigste tips met ons te delen.

Het boodschappenlijstje
We hebben dit advies al vaker gelezen. Ga winkelen met een boodschappenlijstje en hou je daaraan. Zo koop je enkel wat je écht nodig hebt. Het is de kunst je niet te laten verleiden door producten die je niet nodig hebt.

Thuis besparen
Grote gezinnen hebben vaak eenvoudige aanpassingen gemaakt waardoor ze besparen in het dagelijkse leven.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid
  • Gebruik spaarlampen. Zo bespaar je tot 80% energie en dat merk je op je energiefactuur.
  • Maak een weekmenu. Zorg voor een gevarieerd schema met gerechten die het hele gezin lust.
  • Plaats tijdens het koken een deksel op de pannen om warmteverlies te vermijden.
  • Wacht met strijken tot je voldoende kleding hebt. Zo hoef je het strijkijzer niet meerdere keren aan te zetten.
  • Zet de wasmachine en de vaatwasser pas aan als ze vol zijn en gebruik ecologische, kortere programma’s op lagere temperaturen.

Producten die je helpen besparen
Grote gezinnen hebben meer ervaring met kopen in grote hoeveelheid. Daarom kiezen ze voor producten die hen meer kwaliteit bieden tegen de beste prijs, zoals Dreft Original Afwasmiddel.

De kortingsbonnen
Grote gezinnen slagen erin om kortingsacties en aanbiedingen te vinden waarmee ze hun uitgaven kunnen beheren. Die zijn natuurlijk voor iedereen interessant!

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador