De beste budgettips: zeg nee tegen de crisis

De beste budgettips: zeg nee tegen de crisis

Ben jij een impulsaankoper of koop jij te veel? Kom hier te weten hoe je verstandiger winkelt.


Zo doe je inkopen zonder thuis te komen met een lege portemonnee

  • Onze gouden tip om te besparen op kleding? Marktjes! Er zijn veel marktjes met kleding en accessoires tegen onvoorstelbare prijzen.
  • Ben jij zo iemand met een volle kledingkast die niets kan wegdoen? Ga dan op zoek naar de laatste trends: hergebruik basic kleding en customize ze zelf… strikjes, studs, pailletten… Wees creatief!

Als je boodschappen doet… Plan!

  • Maak een boodschappenlijstje, liefst voor de hele week. Zo kom je niet in verleiding om producten te kopen die je niet gebruikt. Hou je aan je lijstje.
  • Schrijf je in voor nieuwsbrieven en kortingsbonnen. Veel merken bieden regelmatig grote kortingen aan.
  • Koop geconcentreerde producten die langer meegaan. Zoals Dreft Original Afwasmiddel. Met zijn maximale ontvettingskracht, maakt hij efficiënt schoon en is hij tegelijk zacht voor de handen. Jouw fles Dreft gaat langer mee dan andere producten.

Versieren met fantasie en weinig geld
Een paar nieuwe kussens fleuren je bankstel enorm op. Koop leuke stofjes, bekleed de kussens en vul ze opnieuw. Als je dan ook nog het aroma van je huis verandert… ziet het er gloednieuw uit! Heb je de Ambi Pur 3volution Elektrische Luchtverfrisser met 3 verschillende geuren al geprobeerd?

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
Geroosterde pompoen

Geroosterde pompoen

Geroosterde pompoen

Geroosterde pompoen is een heerlijk, voedzaam bijgerecht. Gebruik pompoenpitten voor een knapperige touch. Lekker bij bijvoorbeeld geroosterd varkens...

Zo maak je zelf ijslolly's

Zo maak je zelf ijslolly's

Zo maak je zelf ijslolly's
5

Als het op zomerse desserts aankomt wordt de ijslolly vreselijk onderschat. Terwijl de meer grote ijscoupes alle aandacht krijgen, moet je je afvragen waarom we niet vaker voor de gezonde en verfrissende smaak van bevroren fruitsap gaan? Als jij op zoek bent naar een tongstrelend toetje dat laag in calorieën is, dan ben je hier aan het goede adres. Zin in meer brengt je twee recepten voor zelfgemaakte ijslolly's.

You have already participated to this slideshow
100% georganiseerd

100% georganiseerd

100% georganiseerd

Nu is die mooie zomer wel echt voorbij. School en werk zijn weer herbegonnen. Dus het is opnieuw alle hens aan dek. Mét de bijbehorende korte dagen en lange to-dolijstjes. Stress? Adem rustig in en lees verder.

Watermeloen gazpacho

Watermeloen gazpacho

Watermeloen gazpacho

De meeste mensen kennen de ziektebestrijdende eigenschappen van antioxidanten. Ze bevatten nuttige stoffen die cellen beschermen tegen schade die doo...

Zo maak je dip-dye houten lepels

Zo maak je dip-dye houten lepels

Zo maak je dip-dye houten lepels
6

Kleurrijke beschilderde houten lepels, vorken en spatels brengen kleur in iedere keuken. Erg handig ook als je allergieën of speciale dieetnoden hebt, want dan het erg belangrijk zijn om te weten welke kleur lepel je waarvoor gebruikt. Nog leuker is dat het ongeveer net zoveel tijd kost om je lepels te versieren als om lunch klaar te maken.

You have already participated to this slideshow