Duurzaam koken doe je met Dreft

Duurzaam koken doe je met Dreft / De groene keuken

Geld groeit niet aan bomen, maar je kan wel groener met je geld en je keuken omspringen. Met deze tips zorg jij voor een duurzame keuken in huis.


Duurzaam koken doe je met Dreft / De groene keuken

Met enkele heel kleine aanpassingen in jouw keuken zorg jij voor een duurzaam huishouden. Beter voor je portemonnee, beter voor de natuur. Groen doen we gewoon thuis!

Wie kan rekenen, rekent op Dreft.

Geld groeit dan wel niet aan bomen, maar waar voor je geld wel. Dingen hergebruiken die je anders weg zou gooien is niet alleen een slimme manier om wat geld te besparen, maar ook veel beter voor de natuur. Zelfgekweekte producten gaan twee keer langer mee en zijn altijd beschikbaar. Zin in meer vertelt je precies hoe je duurzamer met de producten die je koopt om kan gaan.

Aardappelcompost

Wortelpuntjes, aardappelschillen, peultjes … het kan allemaal goed gebruikt worden. In plaats je groenteafval weg te gooien geef je ze een nieuw leven als compost. Groenteafval is een fantastische compost voor je tuinplanten, waardoor je geen dure tuinproducten bij hoeft te kopen én je voor een groenere aanpak gaat. 

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Zelf kruiden kweken

Je kan meer dan een snufje besparen als je potjes kruiden koopt in plaats van de pakjes. Eenmaal je de kruiden hebt gebruikt zorg je er gewoon voor dat het potje met de steeltjes voldoende zonlicht en water krijgt en de kruiden groeien vanzelf terug. Zo kan je ze van je boodschappenlijstje schrappen.

Gebruikte theebladeren

Je kan van alles doen met gebruikte theezakjes. Ze zijn geweldig voor vermoeide ogen, brengen verzachting aan verbrande huid en kunnen zelfs je vlees malser maken. Lenteplantjes die uitkomen hebben veel baat bij gebruikte theezakjes en -bladeren.  Voeg ze gewoon toe aan je composthoop of strooi de thee rond je rozenstokken. De thee verhoogt de kwaliteit van de aarde waardoor je gezondere, blijere planten krijgt. Met een beetje slim plannen na ieder kopje thee kan je besparen op compost doorheen het jaar.

Je kan ook besparen in de keuken door Dreft te gebruiken voor de vaat. Dreft gaat tot 50% langer mee dan concurrerende merken, waardoor je op termijn geld uitspaart.

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador