Insider tips voor de slimme mama

Insider tips voor de slimme mama

Slim ingrediënten inkopen en weten wat je met de kliekjes kan doen, helpt je grote besparingen maken in de keuken. Insider tips voor de slimme mama.


Insider tips voor de slimme mama

Toch zonde, telkens je weer prima eten in de vuilbak gooit. Maar met een beetje creativiteit en wat planning haal je het meeste uit je boodschappenlijstje. Insider tips voor de slimme mama die waar voor haar geld wil.

Wie kan rekenen, rekent op Dreft.

Zelfs de meest goed voorbereide chefs gooien prima ingrediënten weg. Voordat je een nieuwe zak rijst opentrekt, of naar de supermarkt gaat voor meer ingrediënten, denk eens na over hoe je de kliekjes van gisteren zou kunnen gebruiken. Zin in meer brengt je enkele handige tips waarmee je je gezin iedere avond van de week met verrassende nieuwe gerechten kan plezieren.

Plan je kliekjes

Je weet dat je eten over gaat hebben na de Kerst, dus waarom zou je er geen rekening mee houden? Wat je ook aan kliekjes in de koelkast overhebt, van de kerstkalkoen tot gebraden chili pompoenschijfjes; je kan er een fantastische street food-achtig fusion gerecht van maken voor het hele gezin. Voeg gewoon enkele extra ingrediënten toe aan je boodschappenlijstje om een overheerlijk gerecht te maken wanneer de gasten vertrokken zijn. 

Pastarestjes voor soep

Bewaar afgebrokkelde stukjes, splinters en hoekjes droge pasta in een zakje en wanneer je voldoende hebt, breng je ze tot leven in een smaakvolle soep. Het perfecte recept is een tomaten-minestronesoep, maar je kan ook de creatieve toer op gaan en andere restantjes gebruiken.

Zondagsgebraad

Een gebraad koken lijkt een dure onderneming maar de ingrediënten die je kookt kunnen ver meegaan. Vaak merk je dat je tot drie maaltijden kunt maken met de groente van jullie herfstgebraad. Restantjes gebraden kip kunnen omgetoverd worden tot een kip-curry op maandag en de ongekookte groente kunnen de basis vormen voor lunch salades.

Je kan ook besparen in de keuken door Dreft te gebruiken voor de vaat. Dreft gaat tot 50% langer mee dan concurrerende merken, waardoor je op termijn geld uitspaart.

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Dreft in de was

Dreft in de was

Geschreven door Siebi een lid van Zin in meer,27 september 2016

Geroosterde pompoen

Geroosterde pompoen

Geroosterde pompoen

Geroosterde pompoen is een heerlijk, voedzaam bijgerecht. Gebruik pompoenpitten voor een knapperige touch. Lekker bij bijvoorbeeld geroosterd varkens...

Zo maak je zelf ijslolly's

Zo maak je zelf ijslolly's

Zo maak je zelf ijslolly's
5

Als het op zomerse desserts aankomt wordt de ijslolly vreselijk onderschat. Terwijl de meer grote ijscoupes alle aandacht krijgen, moet je je afvragen waarom we niet vaker voor de gezonde en verfrissende smaak van bevroren fruitsap gaan? Als jij op zoek bent naar een tongstrelend toetje dat laag in calorieën is, dan ben je hier aan het goede adres. Zin in meer brengt je twee recepten voor zelfgemaakte ijslolly's.

You have already participated to this slideshow
Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador

100% georganiseerd

100% georganiseerd

100% georganiseerd

Nu is die mooie zomer wel echt voorbij. School en werk zijn weer herbegonnen. Dus het is opnieuw alle hens aan dek. Mét de bijbehorende korte dagen en lange to-dolijstjes. Stress? Adem rustig in en lees verder.

Watermeloen gazpacho

Watermeloen gazpacho

Watermeloen gazpacho

De meeste mensen kennen de ziektebestrijdende eigenschappen van antioxidanten. Ze bevatten nuttige stoffen die cellen beschermen tegen schade die doo...