Krap bij kas

Krap bij kas

Het leven is duur: een cliché, maar wel waar. Soms lijkt het wel of het geld je portemonnee uitvliegt. Toch kan je best leuke dingen blijven doen. Hier zijn een paar handige tips, die je kunnen helpen om veel geld te besparen.


Krap bij kas? Zo bespaar je geld.

Het leven is duur: een cliché, maar wel waar. Soms lijkt het wel of het geld je portemonnee uitvliegt. Toch kan je best leuke dingen blijven doen. Wij geven je een paar handige tips, waarmee je veel geld kunt besparen.

Zuinig koken
Met een snelkookpan sla je drié vliegen in één klap. Je bespaart tijd, je verbruikt veel minder energie en de smaak en vitamines blijven beter bewaard. Wokken is ook een goed idee: dat is gezond, lekker en ook een energievriendelijke kookmethode.

Gratis bellen
Ken je het fenomeen Skype? Met dat programma kan je gratis van computer naar computer telefoneren. Download het programma op www.skype.com, en binnen enkele minuten kan je wereldwijd kosteloos bellen.

Koop tweedehands
Ben je op zoek naar een paar leuke, nieuwe spullen voor in huis? Of naar nieuw speelgoed voor de kids? Als je er niet te veel geld aan wilt uitgeven, ga dan eens langs bij de Kringloopwinkel in je buurt. Daar vind je voor een koopje soms de meest verrassende en vooral unieke spullen.

Voordelig op vakantie
Het voorjaar is het ideale moment om je zomervakantie te boeken want als je extra vroeg boekt krijg je bijna altijd korting. Of wacht het laatste moment af en probeer een last minute vast te krijgen. Boek je reis zelf op het internet: je kan dan makkelijk prijzen vergelijken, je vindt vaak in 1 keer alle informatie die je nodig hebt en je hoeft geen kosten te betalen aan een reisbureau.

Haal alles uit je make-up
Mascara, dagcrème, parfum… de rekening kan soms hoog oplopen. Zorg er dus voor dat je er zolang mogelijk plezier hebt van je make-up. Bewaar nagellak bijvoorbeeld in de koelkast, dan gaat die langer mee. Van oog- en lippenpotloden heb je ook langer plezier als je ze koel bewaart, zeker net voordat je ze moet slijpen. Breng lippenstift aan met een penseeltje, je verbruikt dan minder en kunt zo ook het laatste restje opmaken. En zet je lege parfumflesje in je kledingkast, het laatste restje parfum zorgt ervoor dat je kleding lekker ruikt.

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Besparen in het huishouden

Besparen in het huishouden

Besparen in het huishouden

Een huishouden runnen kost niet alleen erg veel tijd en moeite maar ook handenvol geld. Toch kun je aan de hand van deze tips heel wat euro’s besparen om er vervolgens leuke dingen mee te doen.

Chocolademousse

Chocolademousse

Chocolademousse

Iedereen kan wel naar de snoepwinkel of bakker gaan voor zoetigheden voor familie en lovers met Valentijn. Maar als je een chocoladeliefhebber bent d...

Zo maak je dip-dye houten lepels

Zo maak je dip-dye houten lepels

Zo maak je dip-dye houten lepels
6

Kleurrijke beschilderde houten lepels, vorken en spatels brengen kleur in iedere keuken. Erg handig ook als je allergieën of speciale dieetnoden hebt, want dan het erg belangrijk zijn om te weten welke kleur lepel je waarvoor gebruikt. Nog leuker is dat het ongeveer net zoveel tijd kost om je lepels te versieren als om lunch klaar te maken.

You have already participated to this slideshow
Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador

Budgetbeheer loont!

Budgetbeheer loont!

Budgetbeheer loont!

Sparen, extraatjes kopen, het einde van de maand halen zonder met je rekening in het rood te gaan... het lijkt soms onoverkomelijk, maar met deze tips word je zo een topbankier!

Zo maak je hangende wasmanden voor de kinderen

Zo maak je hangende wasmanden voor de kinderen

Zo maak je hangende wasmanden voor de kinderen
5

Vaak denken kinderen dat de grond de perfecte plaats is voor vuile was… Wil jij liever niet dat je huis eruit ziet alsof er een tornado door heen is getrokken? Dan kunnen deze instructies je zeker en vast helpen. Zo bespaar je eindeloos veel tijd bij het opruimen.

You have already participated to this slideshow