Krap bij kas

Krap bij kas

Het leven is duur: een cliché, maar wel waar. Soms lijkt het wel of het geld je portemonnee uitvliegt. Toch kan je best leuke dingen blijven doen. Hier zijn een paar handige tips, die je kunnen helpen om veel geld te besparen.


Krap bij kas? Zo bespaar je geld.

Het leven is duur: een cliché, maar wel waar. Soms lijkt het wel of het geld je portemonnee uitvliegt. Toch kan je best leuke dingen blijven doen. Wij geven je een paar handige tips, waarmee je veel geld kunt besparen.

Zuinig koken
Met een snelkookpan sla je drié vliegen in één klap. Je bespaart tijd, je verbruikt veel minder energie en de smaak en vitamines blijven beter bewaard. Wokken is ook een goed idee: dat is gezond, lekker en ook een energievriendelijke kookmethode.

Gratis bellen
Ken je het fenomeen Skype? Met dat programma kan je gratis van computer naar computer telefoneren. Download het programma op www.skype.com, en binnen enkele minuten kan je wereldwijd kosteloos bellen.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Koop tweedehands
Ben je op zoek naar een paar leuke, nieuwe spullen voor in huis? Of naar nieuw speelgoed voor de kids? Als je er niet te veel geld aan wilt uitgeven, ga dan eens langs bij de Kringloopwinkel in je buurt. Daar vind je voor een koopje soms de meest verrassende en vooral unieke spullen.

Voordelig op vakantie
Het voorjaar is het ideale moment om je zomervakantie te boeken want als je extra vroeg boekt krijg je bijna altijd korting. Of wacht het laatste moment af en probeer een last minute vast te krijgen. Boek je reis zelf op het internet: je kan dan makkelijk prijzen vergelijken, je vindt vaak in 1 keer alle informatie die je nodig hebt en je hoeft geen kosten te betalen aan een reisbureau.

Haal alles uit je make-up
Mascara, dagcrème, parfum… de rekening kan soms hoog oplopen. Zorg er dus voor dat je er zolang mogelijk plezier hebt van je make-up. Bewaar nagellak bijvoorbeeld in de koelkast, dan gaat die langer mee. Van oog- en lippenpotloden heb je ook langer plezier als je ze koel bewaart, zeker net voordat je ze moet slijpen. Breng lippenstift aan met een penseeltje, je verbruikt dan minder en kunt zo ook het laatste restje opmaken. En zet je lege parfumflesje in je kledingkast, het laatste restje parfum zorgt ervoor dat je kleding lekker ruikt.

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador

Reiniger

Mr. Proper geconcentreerde allesreiniger

Mr. Proper

€0,30

Voor €X korting in de winkel

Binnenkort meer info over dit product

bij aankoop van 1 Mr. Proper geconcentreerde allesreiniger product

Verbind met een desktopcomputer die verbonden is met een printer om je bonnen af te drukken
Je hebt deze bon al ingeruild