Super Groente & Fruit

Super Groente & Fruit

We gooien allemaal wel eens groente en fruit weg dat we niet meer willen eten. Maar wat vreselijk zonde. Met deze tips haal jij meer uit je boodschappen.


Super Groente & Fruit

Het is niet altijd evident om ervoor te zorgen dat de kinderen voldoende groente en fruit eten. En jij hebt er zelf ook schuld aan wanneer er weer dingen ongebruikt in de vuilbak belanden. Maar met deze tips heb je minder nodig en hoef je minder vaak naar de winkel te gaan.

Wie kan rekenen, rekent op Dreft.

Geniet iedere dag van de beste producten van het seizoen. Het is soms lastig om ervoor te zorgen dat je kinderen hun groente en fruit opeten, maar er zijn leuke manieren om gezond te eten en voor jou om geld te besparen. Betere producten kopen terwijl ze op hun best zijn, betekent dat ze langer mee gaan en met deze slimme tips kan je ook nog eens geld uitsparen.

Sappig fruit

Investeer in sinaasappelen, maar geef geen geld aan dure apparaatjes. Als jouw gezin verzot is op vers geperst fruitsap heb je geen designerpers nodig. Investeer in verse, sappige appelsienen en stop ze enkele seconden in de magnetron voordat je ze perst. Zo kan je ze makkelijk met de hand persen en bespaar je tot wel twee appelsienen per glaasje sap dat je maakt.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Rijp & onrijp fruit en groente

Soms gooien we bedorven eten weg nog voordat we het hebben gebruikt. Hoewel een betere kwaliteit groente en fruit duurder lijkt, het is toch de moeite waard. Meestal gaat het duurdere product langer mee dan de goedkope varianten waardoor je eigenlijk meer snacks voor je geld krijgt en er minder in de vuilbak belandt aan het eind van de week.

Investeer in ijslollyvormpjes

Koop wat vormpjes om ijslolly's te maken en je hoeft nooit meer fruit weg te gooien dat te rijp is geworden om uit de hand te eten. Snijd je fruit in kleine stukjes, steek ze met wat water in de lollyvormpjes en stop ze in de diepvries. Met een heel klein beetje tijd en moeite kan je om de zoveel weken iedere avond heerlijke zelfgemaakte en gezonde toetjes op tafel toveren.  

Je kan ook besparen in de keuken door Dreft te gebruiken voor de vaat. Dreft gaat tot 50% langer mee dan concurrerende merken, waardoor je op termijn geld uitspaart.

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

cricket31

cricket31

gemeld

idd, of een milkshake van maken is ook niet slecht van te rijp fruit

  • melden
clasp

clasp

gemeld

een tip die ik heb bij fruit die bijna te rijp is om te eten: maak er konfituur van! Je hebt eigen zelfgemaakte lekkere vese konfituur en je hebt dan geen fruit weg moeten gooien :)

  • melden
Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador