Voordelig en slim shoppen voor een nieuwe garderobe

Voordelig en slim shoppen voor een nieuwe garderobe

Het is altijd lastig: hoe kun je je garderobe een nieuw leven inblazen zonder al te veel geld uit te geven? De winkels hangen vol met nieuwe dingen en er hangt iets in de lucht - een drang om jezelf te vernieuwen. Een drang waaraan je onmogelijk kunt weerstaan. Maar is dat wel waar?


Luister naar je hart, maar hou je verlangen in toom. Zo doe je dat:

  • Ontwerp je kleren opnieuw - je kunt op het internet eindeloze trucs vinden om je oude kleren weer uniek en trendy te maken, bijvoorbeeld je lange shirt wordt een jurk, je sjaal wordt een rokje. Wees niet bang om de oudere stukken in je kleerkast tot iets nieuws te restylen. Dat is echt de goedkoopste manier, en tegelijkertijd een zelfbevredigend trucje.
  • Geloof in accessoires – één accessoire kan je een geheel nieuwe stijl geven en de lang vergeten kleren achterin je kast omtoveren tot een fascinerende outfit. Waag het om te overdrijven en durf iets extravagants te dragen.
  • Koop tijdloze stukken - val niet altijd voor de nieuwe kleuren. Je weet zelf precies wat je het beste staat. Seizoenen veranderen, maar je smaak hoeft niet telkens te veranderen wanneer je een nieuwe collectie tegenkomt. Het is beter als je kledingkeuze bepaald wordt door je ervaringen en niet door de trends. Kleren maken de vrouw niet - eerder het tegendeel.
  • Zorg dat de kleuren van je kledingstukken behouden blijven - draai ze binnenstebuiten bij het wassen, vermijd te veel zonlicht en was bij lage temperaturen.
Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Een frisse en schone geur kan je kleren ook opfrissen. Gebruik Bonux dat ervoor zorgt dat je kleren net zo schoon en fris zijn als jij wilt, en dat voor een goede prijs.

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

lili2102

lili2102

gemeld

ik ga regelmatig kijken in de kringloopwinkel keuze genoeg .en altijd voor een prikje .vorige keer een jas gekocht was nog splinternieuw voor 8 €.voor de zelfde zou ik zeker meer dan 30 € betaald hebben.gewassen en n iemand die ziet dat hij van de kringloopwinkel komt .staat er tenslotte niet op geschreven .

  • melden
Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador