Zo bespaar je op je telefoonrekening

Zo bespaar je op je telefoonrekening

Wacht niet tot op het eind van de maand om je te laten verrassen door je telefoonrekening. Zin in meer laat je zien hoe jij kunt besparen!


Wat is dat toch met onze telefoonrekening? Waarom staan we altijd voor verrassingen? Sta even stil en denk na voor je lukraak naar een andere provider overstapt.

Hoe gebruik jij jouw smartphone? Analyseer je verbruik, bekijk de rekening en controleer. Wat zijn de meest voorkomende oproepen en om hoe laat bel je meestal?

Als je je facturen hebt geanalyseerd en je kent je verbruik, dan stap je beter over naar de provider die het beste bij je past. Hou rekening met verschillende zaken. Heb je een contract getekend bij je huidige provider? Wanneer loopt je abonnement af? Kies de formule die voor jou het beste is: een data-abonnement, prepaid, etc… Bepaal heel duidelijk je behoeften en wat je wilt betalen voordat je naar je provider stapt.
Wil je niet dat je verbruik hoger is dan 30 euro per maand? Dan sturen providers je tegenwoordig een berichtje wanneer je die limiet bereikt. Bovendien kun je altijd op internet zien welke kosten je al hebt gemaakt.

Oral-B 3D white
Oral-B 3D White
(172)

Zichtbaar wittere tanden in twee weken*

Ontdek nu!

Door het verbruik van je telefoon te analyseren zie je welk type provider je best kiest en welk abonnement het beste bij jou past. Maak een vergelijkende studie en maak je keuze.

Hoe kun je nog besparen nadat je de provider en het abonnement hebt gekozen?

  • Beheer je uitgaven: bel alleen wanneer het strikt noodzakelijk is. Stel een limiet in en ga er niet overheen.
  • Sms’jes sturen kost ook geld: Berichten zijn niet gratis, daarom moet je er ook niet mee overdrijven. Probeer gratis instant messaging te gebruiken om je uitgaven beter te beheren. Gebruik programma’s zoals Skype, WhatsApp en iMessage.
  • Bel nooit naar speciale nummers met torenhoge kosten: dat zijn speciale nummers (die beginnen met 09). De 0800 nummers zijn gratis en kunnen we buiten beschouwing laten. De andere kosten soms meer dan 1 euro per minuut en dat merk je op je rekening. Wees voorzichtig!
  • Let op als je naar het buitenland reist: Check van tevoren de kosten bij je provider om niet voor verrassingen te komen staan.
  • Wil je een smartphone tegen een lage prijs? Onderhandel erover! De providers zoeken klanten en jij hoeft enkel maar te zeggen dat je van provider verandert. Ze kunnen jou dan een voorstel doen. Profiteer ervan! Het kan voor jou de gelegenheid zijn om een smartphone volledig gratis te krijgen.

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador