Creatief bij regenbuien

Creatief bij regenbuien

Op regenachtige dagen vind je Zin in meer-experte Griet doorgaans met een schroevendraaier, een hamer, een verfborstel of schaar en lijm in de handen. Het doel? Met weinig middelen een leuke nieuwigheid maken voor haar huis.


4 originele en goedkope Do It Yourself-ideeën

* Kanten windlichtje

Van een papieren taartonderlegger en een glazen vaasje kan je prachtige windlichten maken. Spuit het papieren onderleggertje in een donkere kleur (bijvoorbeeld zwart of bruin), laat het drogen en kleef het met een stukje dubbelzijdige kleefband rond een cilindervormig glazen vaasje (o.a. te koop bij Casa). Snij de uitstekende kanten mooi recht af. Plaats een theelichtje in de vaas en klaar is je originele windlichtje.

* Hippe wandlamp

Van een stukje gebogen loodgietersbuis, een retro strijkijzerdraad, een stekker en een mooie socket maak je een hippe wandlamp. Hoe? Trek de draad door de buis. Zet de socket aan de gebogen kant van de buis vast aan de draad, de stekker maak je aan de andere kant vast. Je kan de buis eventueel bekleden met stof of versieren met stukjes decoratieve plakband. Ik heb de mijne omwonden met wol en ook dat ziet er heel leuk uit. De buis zet je vast met beugeltjes die je ook in de doe-het-zelfzaak vindt.

* Papieren hebbedingen

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Maak kleurenkopies van je favoriete prenten, foto's of knipsels of gebruik een stukje mooi krantenpapier (Chinese kranten kunnen erg decoratief zijn) of behangpapier. Kleef het papier rond een doosje (die van Pringles-chips zijn handig en hebben een deksel) of kaft er een notaboekje mee. Zo heb je in een handomdraai een leuk hebbeding!

creatief bij regenbuien

* ’n Wandplank voor boekenwormen

Van mooi ingebonden boeken (makkelijk te vinden in De Kringwinkel) maak je eenvoudig een wandplank. Bevestig twee niet te grote en sobere wandhaken in L-vorm tegen de muur en kleef het boek daarop met een stevige lijm (Tec-7 is ijzersterk en kleeft alles!). Je kan het boek vernissen, dat maakt het later makkelijker om af te stoffen. Deze wandplank is ook leuk als boekenplank voor andere boeken.

Succes!

Griet

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer

Luchtverfrisser

Ambi Pur (textielverfrisser, spray, continue luchtverfrisser)

Ambi Pur

€0,50

Voor €X korting in de winkel

Binnenkort meer info over dit product

bij aankoop van 1 Ambi Pur (textielverfrisser, spray, continue luchtverfrisser) product

Verbind met een desktopcomputer die verbonden is met een printer om je bonnen af te drukken
Je hebt deze bon al ingeruild
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador

5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina

Luchtverfrisser

Ambi Pur elektrische luchtverfrissers

Ambi Pur

€0,50

Voor €X korting in de winkel

Binnenkort meer info over dit product

bij aankoop van 1 Ambi Pur elektrisse luchtverfrissers product

Verbind met een desktopcomputer die verbonden is met een printer om je bonnen af te drukken
Je hebt deze bon al ingeruild