Deco: wat kleur voor een goed humeur

Deco: wat kleur voor een goed humeur

Je interieur inrichten is geen zwart-witkwestie. Breng wat kleur in je interieur, zonder alle muren opnieuw te moeten gaan verven! Enkele tips.


Interieur inrichten: de keuken

Een leefruimte waar esthetiek en functionaliteit hand in hand moeten gaan, vooral als je een kleine keuken hebt. Je kunt daarom met twee kleuren in het interieur van je keuken spelen: citroengeel en hemelsblauw. Als je je muren citroengeel wil verven, ga dan voor hemelsblauwe voorwerpen en keukengerei en omgekeerd. Vaatwerk, geruite of gestreepte vaatdoeken, tafellakens, een boeketje bloemen. Voor een echte blikvanger in het interieur van je keuken, kun je rode of groene metalen dozen in je rekken zetten, die twee kleuren wekken de eetlust op!

Interieur inrichten: de woonkamer

Als echte familiekamer, moet de woonkamer sober blijven. Muren in crème, wit of honing tonen heel elegant. Om die kleuren sterker te doen uitkomen, kun je enkele kleuraccenten aanbrengen, zoals een plaid, een vaas of een boeket oranje, rode of zelfs paarse gedroogde bloemen. Heb je een schilderij? Waarom dan geen kussens kiezen in de dominante kleuren van het kunstwerk voor in je sofa? Maar opgelet, nooit meer dan drie kleuren! Of ga voor één kleur, een rood meubelstuk zal optimaal tot zijn recht komen in de kamer.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Interieur inrichten: de slaapkamer

Rust en sereniteit! Kies dus voor zachte kleuren zoals hemelsblauw, amandelgroen of pasteltinten zoals ivoorwit. In deze kamer kun je afwisselen met lakens, donsdekens en spreien. Zo kun je op je commode kaarsen zetten in dezelfde kleur als je bedlinnen. Voor de kinderkamer kan het interieur niet kleurrijk genoeg, want dat is zowel een speel- als een werkkamer. Je kunt kleur aanbrengen in de opbergdozen, het bedlinnen, de gordijnen.

Interieur inrichten: de badkamer

De badkamer wordt steeds meer een volwaardige kamer. Om te relaxen: blauw, wit of groen. Blauw voor het vakantiegevoel, wit voor de puurheid. Groen, dat doet denken aan planten, helpt om te ontspannen. Tegels, badmatten, douchegordijn, handdoeken, kaarsen, flessen en zelfs de zeep kunnen kleur brengen in de badkamer!

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Interieuradvies van pro’s

Luchtverfrisser

Ambi Pur (textielverfrisser, spray, continue luchtverfrisser)

Ambi Pur

€0,50

Voor €X korting in de winkel

Binnenkort meer info over dit product

bij aankoop van 1 Ambi Pur (textielverfrisser, spray, continue luchtverfrisser) product

Verbind met een desktopcomputer die verbonden is met een printer om je bonnen af te drukken
Je hebt deze bon al ingeruild
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Luchtverfrisser

Ambi Pur elektrische luchtverfrissers

Ambi Pur

€0,50

Voor €X korting in de winkel

Binnenkort meer info over dit product

bij aankoop van 1 Ambi Pur elektrisse luchtverfrissers product

Verbind met een desktopcomputer die verbonden is met een printer om je bonnen af te drukken
Je hebt deze bon al ingeruild
Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador

5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina