Lunchen op Moederdag

Lunchen op Moederdag

Zin om indruk te maken met een prachtig gedekte eettafel voor Moederdag? Hier zijn enkele raadgevingen voor een geslaagd resultaat.


Moederdag komt met rasse schreden dichterbij, en het is de belangrijkste dag van het jaar om onze mama te tonen hoeveel we van haar houden. Een lunch of brunch speciaal voor Moederdag is bijvoorbeeld een perfecte manier om de vrouw(en) van ons leven te verwennen met een leuke maaltijd waar het hele gezin aanwezig is of vrienden zijn uitgenodigd. Als we daar nog een inspiratievolle tafeldecoratie bij bedenken, dan is het succes verzekerd!

Dit zijn enkele ideeën voor een eettafel voor Moederdag.

Met een paar eenvoudige ideetjes maken we een prachtig stuk van onze tafel en eetkamer met mooie thema's en tafelstukjes. Daarmee maken we een blijvende indruk bij elke mama!

De eettafel voor Moederdag een mooi kleurtje geven

Een harmonieuze versiering creëren, is gemakkelijker dan we denken: we vertrekken gewoon vanaf een kleur die mama graag ziet en borduren daarop voort. Bijvoorbeeld als onze mama van roze houdt, dan kunnen we gemakkelijk tal van roze tinten gebruiken om de tafel mooi tot haar recht te laten komen.

 • We kunnen bijvoorbeeld beginnen met een roze limonade in grote glazen op te dienen, met waarom niet, roze rietjes als gekke extra. Een ander idee is een lekkere sprankelende cider met mooie frambozen onderin het glas voor een rozige tint.
 • Een roze tafellaken kopen lijkt ons ook een goed idee, net zoals servetten en borden in uiteenlopende tinten, waarmee onze tafel al snel een feestelijke en vrouwelijke look krijgt .
 • We voegen daar nog een mooi centraal bloemstuk aan toe afgewerkt met roze linten en een mooie strik.
 • Om deze fantastische dag af te sluiten, kunnen we zelfs een zoete toets toevoegen met roze cupcakes of zelfs zanddeegtaartjes met aardbeien.

Een origineel thema kiezen

Waarom niet vertrekken van een origineel thema voor onze feesttafel voor Moederdag? Naast een harmonieuze tafel biedt dit ons verzekerd een goed gespreksonderwerp.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Carnaval als thema is een fantastisch idee waarmee tal van decoratie-ideeën mogelijk zijn in combinatie met leuke hapjes.

 • We kunnen bijvoorbeeld een mooi patchwork van felle kleuren maken met gele, rode en blauwe borden en tafelelementen.
 • Laat ons ook kleine feestelijke taartjes maken, of kleine brochettes en heerlijke sundaes die het feestelijke karakter nog verder versterken.

Een gouden raad!

We gaan voor een tafel die de grootste der koninginnen waardig is!

 • Voor een schitterende toets, kunnen we een assortiment vergulde of verzilverde kartonnen of plastic borden kopen. We doen er nog goudkleurige servetten bij, zilverwerk en een tafellaken met glitter.
 • Zelfs onze dranken mogen sprankelen. We denken aan een heerlijke punch voor Moederdag op basis van gemberlimonade of appelsap die onze dranken een gouden tint geven.
 • We serveren een keuze van fijn gerijpte kazen naast enkele goedkopere soorten, het geheel vergezeld van rozijntjes en brioches of suikerbrood.
 • Voor een goudkleurig dessert kunnen we eetbaar bladgoud op een moelleux van chocolade strooien. Mjammie!
 • En als mama het spelletje graag meespeelt, dan kopen we haar een gouden kroon om haar echt tot de koningin van de dag te maken.

De thee wordt opgediend

Er bestaan tal van heerlijke hapjes voor een geslaagde feestelijke moederdag-brunch. Ze worden gewoonlijk voor de 'high tea' geserveerd en zijn perfect voor onze brunch. Scones, muffins, gebak, kleine sandwiches met eieren, gerookte zalm, kipsla, komkommers en kaas, het is gewoon maar een kwestie van kiezen!

Het is ook een mooie gelegenheid om verschillende soorten thee uit te proberen. We kunnen zelfs elke genodigde vragen om er een andere mee te brengen voor de degustatie. Onze mama kan zo van een verscheidenheid aan hapjes en drankjes genieten in gezelschap van het hele gezin en de vrienden!

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Vrouwen onder elkaar, praat mee!

Luchtverfrisser

Ambi Pur (textielverfrisser, spray, continue luchtverfrisser)

Ambi Pur

€0,50

Voor €X korting in de winkel

Binnenkort meer info over dit product

bij aankoop van 1 Ambi Pur (textielverfrisser, spray, continue luchtverfrisser) product

Verbind met een desktopcomputer die verbonden is met een printer om je bonnen af te drukken
Je hebt deze bon al ingeruild
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina

Swiffer Duster XXL is snel en gemakkelijk

Swiffer Duster XXL is snel en gemakkelijk

"

Ik ben zeer tevreden over de Swiffer Duster XXL. Gaat super snel en gemakkelijk onder de zetels en over de schilderijen en plafondverlichting. Gaat zoveel sneller. Ik ben verkocht.

"

Door Ambassador
dondie