Een nieuw jaar = een nieuw huis!

Een nieuw jaar = een nieuw huis!

Een kraakvers jaar betekent kraakverse voornemens. Ook je huis en de inrichting ervan mag best bij dat lijstje met mooie voornemens zitten. Zin in meer-experte Griet duwt je alvast in de goeie richting.


Droom jij vaak weg bij al die perfecte huizen in de woonmagazines? Dromen van een mooi huis en een gigantisch interieurbudget is leuk, maar met een aantal kleine ingrepen kan jij je huis ook een make-over geven.

1 - Durf veranderen
Kijk goed rond en kijk objectief naar alle spullen in je huis. Wat valt er op... Oogt het huis rommelig? Of net kaal? Welke dingen zijn écht mooi, en krijgen ze genoeg aandacht? Staat je huis vol prulletjes die je in de loop der jaren verzameld hebt? Of ben je nooit echt aan inrichten toe gekomen en oogt je huis daarom steriel? Welke meubels brengen bij tot de sfeer, of zijn ze louter functioneel? Durf radicaal veranderen.

2 – Ruim regelmatig op
Rommel zorgt ervoor dat je huis 'ondergesneeuwd' raakt. Mooie meubels en bijzondere stukken krijgen zo niet de aandacht die ze verdienen. Zorg daarom voor genoeg opbergruimte en praktische meubels, dozen, manden en kleine kastjes waarin je alles makkelijk kan opbergen. Maak afspraken met je huisgenoten. Laat niks rondslingeren, maar ruim meteen iets op nadat je het hebt gebruikt. Als alles zijn handige, vaste plaats heeft, dan is opruimen niet zo'n klus.

3 – Ga voor sfeer en kleur
Ik ben fan van wit, maar niet elk huis is erbij gebaat, en vaak is het ook meer een gemakkelijkheidsoplossing dan een doelbewuste keuze. Een donkere kamer bijvoorbeeld wordt nog intiemer als je de muren in een donkere kleur schildert. Houten meubels en een houten vloer komen zo tot hun recht en krijgen meer karakter. Kies voor een warm kleurenpalet. Verwassen, kalkachtige kleuren zijn prachtig als basis, de accenten leg je met fellere kleuren.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

4 - Decoreer
Hang een mooie collectie foto's aan de muur in bijvoorbeeld allemaal witte kaders. Zet een verzameling vaasjes bij elkaar of verzamel kleine tapijtjes tot één groot tapijt. Een aantal soortgelijke, decoratieve elementen samen geven een goed effect. Of investeer in één groot stuk. Een XL lamp of vaas, een groot vloerkussen. Door die blikvangers krijgt je interieur persoonlijkheid en karakter.

5 - Vernieuw
Probeer decoratieve elementen regelmatig te veranderen. Berg ze even op in de kast of verander ze van plaats. Zo hou je je interieur fris en interessant, en raak je nooit uitgekeken op al die mooie spullen.

Geniet ervan!

Griet

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Vrouwen onder elkaar, praat mee!

Schoonmaaksystem

Swiffer XXL vloerreiniger Starter Kit of Swiffer Duster XXL

Swiffer

€1,00

Voor €X korting in de winkel

Binnenkort meer info over dit product

bij aankoop van 1 Swiffer XXL vloerreiniger Starter Kit of Swiffer Duster XXL

Verbind met een desktopcomputer die verbonden is met een printer om je bonnen af te drukken
Je hebt deze bon al ingeruild
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina

Luchtverfrisser

Ambi Pur (textielverfrisser, spray, continue luchtverfrisser)

Ambi Pur

€0,50

Voor €X korting in de winkel

Binnenkort meer info over dit product

bij aankoop van 1 Ambi Pur (textielverfrisser, spray, continue luchtverfrisser) product

Verbind met een desktopcomputer die verbonden is met een printer om je bonnen af te drukken
Je hebt deze bon al ingeruild