Geef je interieur een moderne look

Geef je interieur een moderne look

Als je je interieur een moderne look wil geven hoef je niet meteen aan grootse verbouwingen te denken. Met een aantal kleine ingrepen maak je je woning modern en up-to-date.


Begin bij de basis

Een modern interieur begint met een goede basis. Dus kijk rond in de ruimte die je wil aanpakken. Wat leidt de aandacht af van de mooie stukken in je interieur ? Vaak zijn het kleine dingen. Handgrepen op een kast, lelijke fronten in de keuken, een vaatwasser zonder afdekpaneel, een hoop kinderspeelgoed, een stapel post, een lamp die gedateerd oogt, ...enz. Maak een lijstje van de dingen die opvallen, zo heb je meer oog voor de probleemzones.

geef je interieur een moderne look

Rommel wegwerken

In een huis verzamelt zich snel rommel. Probeer handige systemen te bedenken die beantwoorden aan de behoeftes van je huisgenoten: Handige stapelbare speelgoedboxen, ondiepe badkamerkastjes waarin alles overzichtelijk kan opgeborgen worden, genoeg ruimte in de kasten zodat er voor alles een plaatsje is. Ook alledaagse gebruiksvoorwerpen zijn belangrijk, er zijn zoveel spullen op de markt met een modern design. Zo hoef je ze niet altijd weg te steken en dragen ze bij tot een modern interieur.

Kleine moeite groot effect

Een interieur oogt modern door de strakke lijnen. Kasten kan je bijvoorbeeld snel een moderne look geven door er andere handgrepen op te zetten. Of door de fronten te veranderen. Onderbreek de vloerlijnen niet te veel met verschillende bekleding. Vloerbekleding die samenhangt laat je huis groter lijken.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Kleur in je interieur

Een interieur met neutrale tinten is een ideale basis om te spelen met trendkleuren. Dus hou de vaste inrichting als keuken, badkamer en vloerbekleding neutraal. Maak een ruimte aantrekkelijk door bijvoorbeeld een wand of een meubel in een felle kleur te schilderen.

Verlichting

Algemene verlichting is belangrijk voor de functionaliteit, maar vergeet niet dat sfeerverlichting de sterke punten van een modern interieur in de verf kan zetten. Indirecte verlichting benadrukt de strakke lijnen en zorgt voor sfeer.

geef je interieur een moderne lookDecoratieve elementen

Je kan de basis van je interieur makkelijk up-to-date maken met de juiste details: Kleurige kussens, verschillende texturen, opvallende sfeerverlichting, een modern schilderij, een langpolig tapijt,.... Dat maakt je interieur modern. Als de trends veranderen, kan je ze ook makkelijk weer aanpassen.

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Interieuradvies van pro’s

Luchtverfrisser

Ambi Pur (textielverfrisser, spray, continue luchtverfrisser)

Ambi Pur

€0,50

Voor €X korting in de winkel

Binnenkort meer info over dit product

bij aankoop van 1 Ambi Pur (textielverfrisser, spray, continue luchtverfrisser) product

Verbind met een desktopcomputer die verbonden is met een printer om je bonnen af te drukken
Je hebt deze bon al ingeruild
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Luchtverfrisser

Ambi Pur elektrische luchtverfrissers

Ambi Pur

€0,50

Voor €X korting in de winkel

Binnenkort meer info over dit product

bij aankoop van 1 Ambi Pur elektrisse luchtverfrissers product

Verbind met een desktopcomputer die verbonden is met een printer om je bonnen af te drukken
Je hebt deze bon al ingeruild
Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador

5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina