Geheimen van een interieurstylist

Geheimen van een interieurstylist

Laat jouw talenten als stylist de vrije loop en richt jouw interieur zo in dat het zou kunnen verschijnen in een woonmagazine.


1. Accessoires showen
Gebruik je favoriete accessoires als kleine kunstwerkjes en hang ze aan haakjes in je slaapkamer om een saaie muur wat op te vrolijken. Alles kan: een mooie sjaal, een leuk handtasje, een kleurrijke ketting,…

2. Accentmuur
Een accentmuur, in krijtbordverf geschilderd, is een handig plekje om notities en boodschappenlijstjes op te schrijven.

3. Stel je collecties tentoon
Maak een tentoonstelling in huis. Stel je verzamelingen gevonden voorwerpen, sentimentele erfstukken en mooie items tentoon doorheen je huis. Designtip: oneven aantallen werken visueel beter dan even aantallen.

4. Een beetje bling-bling
Voor een vrouwelijke toets voeg je wat bling-bling toe aan je slaapkamer door een trendy hoofdeinde op je muur te schilderen. Zilveren verf reflecteert licht, dus de ruimte voelt groter aan.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

5. Persoonlijke toets
Geef je living een huiselijke vibe door persoonlijke toetsen zoals boeken, sierkussens, foto’s en sierlijke spiegels te integreren in je styling.
Tip: Om te vermijden dat een donkere muur de ruimte kleiner maakt, hang je spiegels aan de muren omdat deze diepte – en daarmee ruimte – in de kamer brengen.

6. Kleurencoördinatie
Organiseer je boekencollectie per kleur om een opgeruimd effect te creëren. Als je een boek hebt dat niet in je kleurenpalet past, draai je hem gewoon om zodat je enkel de witte paginakant ziet.

7. Creëer gezelligheid
Een grote kamer met hoge plafonds kan al snel leeg ogen. Hang dus een extra grote print aan een van de muren voor wat gezelligheid. Houd de rest van je accessoires in hetzelfde kleurenpalet om een intieme ruimte te creëren.

8. Investeer in een dienblad
Als je een mooi dienblad vindt, twijfel niet en koop het. Een dienblad kan je voor heel wat gebruiken: je kan er leuke objecten op tentoon stellen, het beschermt je antieke tafel én je kan het zelfs als een kunstwerkje aan de muur ophangen.

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Interieuradvies van pro’s

Schoonmaaksystem

Swiffer XXL vloerreiniger Starter Kit of Swiffer Duster XXL

Swiffer

€1,00

Voor €X korting in de winkel

Binnenkort meer info over dit product

bij aankoop van 1 Swiffer XXL vloerreiniger Starter Kit of Swiffer Duster XXL

Verbind met een desktopcomputer die verbonden is met een printer om je bonnen af te drukken
Je hebt deze bon al ingeruild
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador