Geheimen van een interieurstylist

Geheimen van een interieurstylist

Laat jouw talenten als stylist de vrije loop en richt jouw interieur zo in dat het zou kunnen verschijnen in een woonmagazine.


1. Accessoires showen
Gebruik je favoriete accessoires als kleine kunstwerkjes en hang ze aan haakjes in je slaapkamer om een saaie muur wat op te vrolijken. Alles kan: een mooie sjaal, een leuk handtasje, een kleurrijke ketting,…

2. Accentmuur
Een accentmuur, in krijtbordverf geschilderd, is een handig plekje om notities en boodschappenlijstjes op te schrijven.

3. Stel je collecties tentoon
Maak een tentoonstelling in huis. Stel je verzamelingen gevonden voorwerpen, sentimentele erfstukken en mooie items tentoon doorheen je huis. Designtip: oneven aantallen werken visueel beter dan even aantallen.

4. Een beetje bling-bling
Voor een vrouwelijke toets voeg je wat bling-bling toe aan je slaapkamer door een trendy hoofdeinde op je muur te schilderen. Zilveren verf reflecteert licht, dus de ruimte voelt groter aan.

5. Persoonlijke toets
Geef je living een huiselijke vibe door persoonlijke toetsen zoals boeken, sierkussens, foto’s en sierlijke spiegels te integreren in je styling.
Tip: Om te vermijden dat een donkere muur de ruimte kleiner maakt, hang je spiegels aan de muren omdat deze diepte – en daarmee ruimte – in de kamer brengen.

6. Kleurencoördinatie
Organiseer je boekencollectie per kleur om een opgeruimd effect te creëren. Als je een boek hebt dat niet in je kleurenpalet past, draai je hem gewoon om zodat je enkel de witte paginakant ziet.

7. Creëer gezelligheid
Een grote kamer met hoge plafonds kan al snel leeg ogen. Hang dus een extra grote print aan een van de muren voor wat gezelligheid. Houd de rest van je accessoires in hetzelfde kleurenpalet om een intieme ruimte te creëren.

8. Investeer in een dienblad
Als je een mooi dienblad vindt, twijfel niet en koop het. Een dienblad kan je voor heel wat gebruiken: je kan er leuke objecten op tentoon stellen, het beschermt je antieke tafel én je kan het zelfs als een kunstwerkje aan de muur ophangen.

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Interieuradvies van pro’s
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Swiffer

Swiffer

Geschreven door Ashley91 een lid van Zin in meer,26 november 2015

Zo maak je dip-dye houten lepels

Zo maak je dip-dye houten lepels

Zo maak je dip-dye houten lepels
6

Kleurrijke beschilderde houten lepels, vorken en spatels brengen kleur in iedere keuken. Erg handig ook als je allergieën of speciale dieetnoden hebt, want dan het erg belangrijk zijn om te weten welke kleur lepel je waarvoor gebruikt. Nog leuker is dat het ongeveer net zoveel tijd kost om je lepels te versieren als om lunch klaar te maken.

You have already participated to this slideshow
Dreft in de was

Dreft in de was

Geschreven door Siebi een lid van Zin in meer,27 september 2016

Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador

5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina

Tips om je keuken schoon te maken

Tips om je keuken schoon te maken

Tips om je keuken schoon te maken

De keuken is wellicht het hart van het huis, waar iedereen bijzondere momenten deelt. Toch kan je soms het gevoel krijgen dat de keuken netjes houden je te veel wordt. Met deze tips kan het allemaal wat eenvoudiger.

Zo maak je hangende wasmanden voor de kinderen

Zo maak je hangende wasmanden voor de kinderen

Zo maak je hangende wasmanden voor de kinderen
5

Vaak denken kinderen dat de grond de perfecte plaats is voor vuile was… Wil jij liever niet dat je huis eruit ziet alsof er een tornado door heen is getrokken? Dan kunnen deze instructies je zeker en vast helpen. Zo bespaar je eindeloos veel tijd bij het opruimen.

You have already participated to this slideshow