Jouw badkamer, een echte spa

Jouw badkamer, een echte spa

Maak je eigen mini-kuuroord.


Het decor

Zorg voor een "zen" sfeertje, waar u zich goed in voelt. Steek enkele kaarsen aan op de rand van het bad, leg uw handdoek op een warm oppervlak (radiator, handdoekrek …) en ruim alle rommel op. Zet een zacht, ontspannend muziekje op. Alles is klaar.

Het bad

De temperatuur: ongeveer 37°C, als u in bad zit, voeg dan beetje bij beetje warm water toe (tot 39°C). Een warm bad zal de toxische stoffen afbreken en makkelijker uit het lichaam verwijderen. Als u problemen hebt met uw bloedsomloop, houd uw benen dan uit het water.

Verzorging

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Om uzelf een grondige mineraal- en detoxkuur te geven, is er niets beter dan zeezout en algen. Kijk eens naar het gehalte aan kalium, magnesium, calcium en natriumchloride. Mineralen worden geabsorbeerd door de huid en voeden het organisme. U vindt deze producten voor "balneotherapie" bij de apotheek en de parafarmacie.

Nog een klassieker: essentiële oliën met tal van therapeutische weldaden (verfrissend, ontspannend, opwekkend …). Baden is ideaal om de essenties in het lichaam te laten binnendringen. Houd u altijd aan de verhouding van 10 druppels in een eetlepel plantaardige olie voor u alles onder de waterstraal houdt.Parfums: parfumeer uw bad met gedroogde aromatische kruiden (bij alle drogisten) of meng die met gedroogde bloemen in een zakje gemaakt van mousseline dat u laten weken in het bad.

Tip van Zin in meer

Als u uit bad komt, dep uw lichaam dan droog met een warme handdoek en hydrateer uw huid grondig.

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Yvetje

Yvetje

gemeld

Zàlig toch baden in een aangename & mooie omgeving. Je badkamer, badwater & jezelf oppimpen is een welnessgevoel dat positief werkt! Planten, kaarsen, muziek, therapeutische oliën, laat maar komen.....

  • melden
Interieuradvies van pro’s
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador