Kleurcodeer voor een opgeruimde badkamer

Kleurcodeer voor een opgeruimde badkamer

Van alle kamers in je huis hoort de badkamer een heiligdom van rust en stilte te zijn. Maar hoe ontspannen ben je echt als je de spulletjes die je wilt gebruiken niet eens kan vinden? Met een klein beetje kleurcoderen en een slimme caddy voor de badkamer heb je het zo opgelost.


Plan: Ga op zoek naar leuke tasjes, schaaltjes en andere containers waar je badkamerproducten in kunt bewaren. Als je ze niet in huis kan vinden dan biedt een rommelmarktje in de buurt of een winkel met spullen voor in huis zeker uitkomst. Probeer je caddy te kleurcoderen - je wilt het liefste dat alles (of toch enigszins) overeenkomt met de inrichting van je badkamer. En zorg er tenslotte voor dat je caddy wieltjes heeft zodat je hem eenvoudig rond kan rijden door de badkamer.

Stap 1: Stof je caddy af met een Swiffer Duster

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Stap 2: Plaats losse producten zoals badzout, wattenstaafjes of wattenschijfjes in de potjes en schaaltjes.

Stap 3: Organiseer je producten op je caddy. Bovenaan zet je spullen die je het vaakste gebruikt, zoals je shampoo en conditioner.

Resultaat: Nu dat je badkamer opgeruimd is en al je lievelingsproducten binnen handbereik zijn, hoef je alleen nog het bad vol te laten lopen en je heerlijk te ontspannen.

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

MarijkeB

MarijkeB

gemeld

Ohh wat leuk. Die caddy weet ik al te vinden :) Bij Ikea verkopen ze deze karretjes. In verschillende kleuren ook! Als je niet veel kastjes hebt in je badkamer is dit zeker & vast een goede oplossing!

  • melden
linda6007

linda6007

gemeld

Heb vanmorgen de badkamer een 'grote' poetsbeurt gegeven en zie hier net jullie idee met de caddy. Ik ga in ieder geval eens rondkijken want ik vind dit een schitterend idee.

  • melden
Hildnol

Hildnol

gemeld

Regelmatig eens azijn gebrijken om het glas prpoer te houden

  • melden
Interieuradvies van pro’s

Schoonmaaksystem

Swiffer XXL vloerreiniger Starter Kit of Swiffer Duster XXL

Swiffer

€1,00

Voor €X korting in de winkel

Binnenkort meer info over dit product

bij aankoop van 1 Swiffer XXL vloerreiniger Starter Kit of Swiffer Duster XXL

Verbind met een desktopcomputer die verbonden is met een printer om je bonnen af te drukken
Je hebt deze bon al ingeruild
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador