Labelmania

Labelmania

Geen goed georganiseerd huishouden zonder etiketten, vindt Zin in meer-experte Zamarra. En dus labelt ze zowat alles dat haar pad kruist: kinderjassen, sleutelbossen, laptops, voorraadpotten en zelfs sokken...


Geen discussie mogelijk
Een naamlabel met telefoonnummer is niet alleen handig voor het terugvinden van een kinderjas, je kind is op die manier ook identificeerbaar tijdens uitstapjes. Dat hoeft niet veel tijd te kosten: vroeger moest je deze labels naaien of strijken, tegenwoordig zijn er ook plaklabels verkrijgbaar. En wat dacht je van stickers met naam op de school- en sporttassen, lunchdoosjes en bekers? Ik plak ze zelf ook op mijn mobiele telefoon en laptop, en uiteraard hangt er een label aan mijn sleutelbos.

Ondefinieerbare pakketjes in de vriezer
Label alle doosjes en zakjes in de diepvriezer met de inhoud en de datum waarop ze zijn ingevroren. Voorzie de geopende potjes en doosjes in de koelkast en voorraadkast van een datumsticker. Op de glazen voorraadpotten kan je een label kleven met de inhoud én de aanwijzingen ('basmatirijst, 10 minuten koken').

Van wie is die sok?
Als je niet de enige bent die thuis opruimt, kan het handig zijn om de planken in de kasten te labelen. Ze weet je partner of huishoudhulp precies waar de shirts met lange mouwen, korte mouwen en de hemden horen te liggen. Na een verhuis kan het ook handig zijn om de eerste weken de kastdeuren te beplakken met een inhoudslabel. Zo kan je veel sneller wennen aan de nieuwe opbergplekken. In een groot gezin kan het bovendien lastig zijn om de sokken van verschillende familieleden te onderscheiden. De oplossing is even doeltreffend als simpel: verschillend gekleurde instrijkrondjes voor sokken.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Zamarra

Labels en stickers zijn o.a. verkrijgbaar via goedgemerkt.be en nominette.be

Huis & thuis experte
Zamarra

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Luchtverfrisser

Ambi Pur (textielverfrisser, spray, continue luchtverfrisser)

Ambi Pur

€0,50

Voor €X korting in de winkel

Binnenkort meer info over dit product

bij aankoop van 1 Ambi Pur (textielverfrisser, spray, continue luchtverfrisser) product

Verbind met een desktopcomputer die verbonden is met een printer om je bonnen af te drukken
Je hebt deze bon al ingeruild
Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador

Luchtverfrisser

Ambi Pur elektrische luchtverfrissers

Ambi Pur

€0,50

Voor €X korting in de winkel

Binnenkort meer info over dit product

bij aankoop van 1 Ambi Pur elektrisse luchtverfrissers product

Verbind met een desktopcomputer die verbonden is met een printer om je bonnen af te drukken
Je hebt deze bon al ingeruild