Welke versieringen gebruiken we voor een huwelijksverjaardag?

Welke versieringen gebruiken we voor een huwelijksverjaardag?

Zin in een romantische versiering voor een huwelijksverjaardag? Hier vindt u enkele gratis prints om de magie van uw huwelijk te laten herleven.


Een huwelijksverjaardag is de perfecte gelegenheid om uw man of vrouw te tonen hoeveel u van hem of haar houdt. Niet enkel cadeautjes zijn hierbij handig, maar ook prints zijn een perfecte hulp voor een romantische en hartverwarmende versiering van een huwelijksverjaardag . Dit maakt deze speciale dag perfecter dan ooit! Om dit alles af te werken, voegen we enkele fantastische cadeau-ideeën toe waarmee we onze allermooiste huwelijksverjaardag gaan vieren

Ideeën voor versiering tijdens de huwelijksverjaardag

De versiering op een huwelijksverjaardag moet bij het beeld passen dat we er zelf van ophangen. Het beeld van ons koppel. Vormen we een discreet koppel met twee handen op één buik? Dan vieren we deze dag in een compleet ongedwongen sfeer. Zijn we daarentegen een heel pittig koppel? Dan kunnen we ons een gekkere versiering van onze huwelijksverjaardag veroorloven!

En voor hen die niet goed weten welke richting ze uit willen voor de versiering van hun huwelijksverjaardag, zijn er tal van kant-en-klare sets om te downloaden. En die vinden we hier, met ideetjes voor de versiering van onze huwelijksverjaardag die gemakkelijk geprint en geplaatst kunnen worden.

Klik hier om alle versiering voor een huwelijksverjaardag af te printen.

En om dit romantische kader perfect af te werken, is er niets beter om de zinnen te prikkelen dan een heerlijke geur in huis.

En jij, wat heb jij voorzien voor je volgende huwelijksverjaardag?

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Vrouwen onder elkaar, praat mee!
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina

Poezentaal

Poezentaal

Geschreven door ChayenneeV een lid van Zin in meer,02 november 2015

Gezonde wrap

Gezonde wrap

Gezonde wrap

Nooit genoeg tijd om ‘s morgens een gezonde lunch te bereiden? Plan klaar-om-mee-te-nemen lunches die je in een flits maakt en zowel overheerlijk sma...

Zo versier je houten armbanden

Zo versier je houten armbanden

Zo versier je houten armbanden
5

Het kan soms moeilijk zijn om een leuk en origineel cadeautje te vinden. Maar je kan nooit de mist in gaan met een geschenkje dat je samen met je kind hebt gemaakt. Samen knutselen is niet alleen heel gezellig, maar je bent er ook zeker van dat je een origineel cadeautje maakt.

You have already participated to this slideshow
swifferduster

swifferduster

Geschreven door sarah3 een lid van Zin in meer,11 oktober 2015

Aftellen naar de grote dag!

Aftellen naar de grote dag!

Aftellen naar de grote dag!

Op je grote dag wil je dat alles tot in detail geregeld is. Dat kan! Volg ons aftelplan en jij hoeft alleen maar het stralende middelpunt te zijn tijdens je huwelijk.