Verzamel je juwelen in oude kopjes!

Verzamel je juwelen in oude kopjes!

Ben je al die knopen in je kettingen en losse oorbellen ook zo beu? Het lijkt ons hoog tijd dat je juwelenkistje aan een upgrade toe is. Maar upgraden betekent niet teveel uitgeven. Oude porseleinen kopjes en tassen zijn de ideale oplossing.


Je hebt niet veel nodig voor deze handige opbergoplossing. Gewoon wat oude porseleinen tassen, schoteltjes en kommetjes. Haal ze achter uit de kast – of uit die van je moeder. En als je nog niet klaar bent om je mooiste porselein als nederig opbergsysteem voor je juwelen en stenen te gebruiken, dan kan je natuurlijk prima je slag slaan in de kringloopwinkel.

Stap 1: Was het porselein voorzichtig af met een sponsje en een goed afwasmiddel zoals Dreft. Het aantal tassen dat je nodig hebt hangt natuurlijk af van hoeveel juwelen je hebt.

Stap 2: Droog ze heel goed af. Eerst laat je het meeste water er uit lopen...

Stap 3: ...en dan droog je ze met een propere vaatdoek voor een stralende finish.

Plaats je tassen in een schaal of kom – het liefst in een bedekt plekje zoals een kast of lade om stof te vermijden – en berg al je waardevolle snuisterijen op in hun nieuwe thuis. Je kan ook een leuke taartschotel maken met afgedankt serviesgoed.

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Vegetarische lasagne

Vegetarische lasagne

Vegetarische lasagne

Een heerlijk vegetarisch gerechtje voor avonden dat je niet zo veel tijd hebt om te koken.

Zo maak je hangende wasmanden voor de kinderen

Zo maak je hangende wasmanden voor de kinderen

Zo maak je hangende wasmanden voor de kinderen
5

Vaak denken kinderen dat de grond de perfecte plaats is voor vuile was… Wil jij liever niet dat je huis eruit ziet alsof er een tornado door heen is getrokken? Dan kunnen deze instructies je zeker en vast helpen. Zo bespaar je eindeloos veel tijd bij het opruimen.

You have already participated to this slideshow
Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador

Maak je eigen schoenenmuur

Maak je eigen schoenenmuur

Maak je eigen schoenenmuur

Hoge hakken. Hoe verslingerd we er ook aan zijn, ze kunnen nogal vervelend zijn… en dan hebben we het nog niet eens over zere tenen. We hebben het over het feit dat zelfs nadat je eindelijk hebt besloten welk paar je gaat aanschaffen, je ook nog eens moet bedenken waar je ze gaat stockeren.

Crispy rijstspookjes

Crispy rijstspookjes

Crispy -rijstspookjes

Wil je ook wat spookachtige hapjes bereiden voor Halloween? Als je het druk hebt dan word je vast blij van dit makkelijk en snel recept. Het klassiek...