Warm wonen in ‘t wit!

Warm wonen in 't wit!

Je merkt het meteen wanneer je de woontijdschriften doorbladert: wit is terug hip! En voor wie denkt dat wit toch maar koeltjes is in huis… zal je snel merken dat deze neutrale kleur toch heel wat designmogelijkheden biedt!


Warm wonen in ‘t wit!

Je merkt het meteen wanneer je de woontijdschriften doorbladert: wit is weer helemaal in! Al zal het misschien nog wel even duren voor de warme oker- en aardetinten uit onze huiskamers verdwenen zijn. Over wit bestaan immers nogal wat vooroordelen. Dat het een kille kleur is, bijvoorbeeld. Maar dat is helemaal niet waar. Wit is dé basiskleur voor een gezellig cosy sfeertje!

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Wit in alle kleuren
Wit is nooit zomaar spierwit. Stap maar eens een verfwinkel binnen: je zal versteld staan hoeveel tinten er liggen tussen koud en romig warm! Wanneer je die verschillende wittinten combineert, zorgt dat voor een een comfortabele, luxueuze uitstraling. En als je muren afwisselend met glanzende en matte verf verft, zorgt die afwisseling voor een sprankelende sfeer. Maar het ‘witspel’ wordt nóg verrassender wordt het wanneer je grote vlakken doorbreekt door bijvoorbeeld een witte kast of een geschilderd paneel tegen een witte wand te plaatsen. Of je kunt je witte interieur combineren met meubelen in witgebeitst hout en accossoires in warme materialen zoals hout, rotan en wol.

Mooie contrasten met een tikje zwart
Wit kan je met heel wat kleuren combineren, maar vooral wit/zwart geeft nu weer helemaal de toon aan. Zwart is een dominante kleur en die geeft een witte ruimte pit. Let er wel op dat het zwart niet gaat overheersen: ga voor een enkel zwart muurtje dat dan een stijlvolle achtergrond voor (zwart/wit!) foto’s van kids, vrienden en familie wordt. Of kies voor een paar kleine zwarte accenten zoals fotolijstjes, een kandelaar, een zwarte vaas…

Tover je huiskamer om in een gezellige gezinskamerwarm wonen in wit
Nog zo’n vooroordeel: wit is maar niks als als je kinderen in huis hebt. De muren staan meteen vol vieze vingers, die witte zetels zijn direct vuil... Neem gewoon je voorzorgen! Je woont immers niet in een toonzaal, maar in een woonkamer waar iedereen het naar zijn zin moet hebben. Kies bijvoorbeeld voor een witte zetel met een losse afneembare hoes die je makkelijk kunt wassen. Of leg als extra bescherming (én kleuraccent) een mooie wollen plaid of een grand foulard op de zetel wanneer erop gespeeld of gegeten wordt. En als je je muren verft met afwasbare muurverf of (in de keuken of badkamer) met hoogglans hoef je je over die vingertjes ook niet druk te maken!

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Interieuradvies van pro’s
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Reiniger

Mr. Proper geconcentreerde allesreiniger

Mr. Proper

€0,30

Voor €X korting in de winkel

Binnenkort meer info over dit product

bij aankoop van 1 Mr. Proper geconcentreerde allesreiniger product

Verbind met een desktopcomputer die verbonden is met een printer om je bonnen af te drukken
Je hebt deze bon al ingeruild
Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador

5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina