Welke geur past het best bij jou thuis?

Welke geur past het best bij jou thuis?

Geur kan een fantastische invloed op je omgeving hebben, maar met zoveel verschillende mogelijkheden is het soms moeilijk beslissen wat waar hoort.


Sommige geuren werken beter op bepaalde plaatsen dan andere - laten we dus eens een kijkje nemen naar jouw favorieten en zien waar ze het meest effectief zullen zijn.

Slaapkamer
Niet zo verrassend, maar lavendel is hier heel populair. Zijn zachte, dromerige geur helpt ontspannen en slapen. Kies jij voor Ambi Pur Lavendel Sensatie of Lavendelvelden?

Living
Naast de slaapkamer breng je hier waarschijnlijk het meeste van je tijd door, dus de geur van deze kamer moet weerspiegelen wie jij bent. Oftewel een leuke manier om te zeggen dat er geen regels bestaan! Veel mensen kiezen bloemenaroma's, en van de lichte frisheid van Ambi Pur Witte Bloemen tot de warmere geur van Vanille Boeket, zijn er voldoende keuzes.

Keuken
Frisse, energieke geuren die goed bij etensgeuren passen doen het hier goed. Citrusaroma's zijn altijd populair omdat ze zo zonnig en plezant zijn.

Badkamer
Ga voor fris en proper - Ambi Pur Ochtendfris is ideaal. Frisse geuren werken ook goed en verbannen iedere herinnering aan de ontsmettingsmiddelen van de jaren 80. Als je een purist bent gaat er natuurlijk niets boven de geur van Milde Zeep.

Eetkamer
Hier werkt een subtiele toets goed. Alles dat mensen aan eten doet denken kan effectief zijn, en je kunt met geuren een heerlijke sfeer creëren met een voedselaccent zoals Ambi Pur Vanilleboeket.

Orangerie
Als je zo'n geluksvogel bent die zelf een orangerie of serre heeft, heb je een schitterend zicht op je tuin. Dus breng buiten naar binnen met verse bloemengeuren zoals Thai Orchidee.

Inkom
De inkom is de eerste kamer die gasten zien wanneer ze je huis binnen stappen. Ambi Pur parfums zoals Ochtendfris of Witte Bloemen zijn licht, fris en verwelkomend.
Ambi Pur verwijdert onprettige geurtjes en vervangt ze met een veel prettiger aroma.

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Interieuradvies van pro’s
Zo maak je dip-dye houten lepels

Zo maak je dip-dye houten lepels

Zo maak je dip-dye houten lepels
6

Kleurrijke beschilderde houten lepels, vorken en spatels brengen kleur in iedere keuken. Erg handig ook als je allergieën of speciale dieetnoden hebt, want dan het erg belangrijk zijn om te weten welke kleur lepel je waarvoor gebruikt. Nog leuker is dat het ongeveer net zoveel tijd kost om je lepels te versieren als om lunch klaar te maken.

You have already participated to this slideshow
Haal het meeste uit de zomer met je hond

Haal het meeste uit de zomer met je hond

Haal het meeste uit de zomer met je hond

Wanneer de zon schijnt en de dagen langer zijn, zijn er nog meer mogelijkheden om plezier te maken met je beste maatje. Maar het warme weer betekent ook dat je extra verantwoordelijkheden hebt om goed voor je hond te zorgen. Ontdek hoe je zonnebrand kan voorkomen, hondenhooikoorts kan verminderen, veiligheidstips voor rond de barbecue en meer….