Zeven decoratietips voor een stijlvolle spookomgeving

Zeven decoratietips voor een stijlvolle spookomgeving

Breng Halloween in huis met deze griezelige decoratietips! Tover samen met de kinderen huis en tuin om in een afgrijselijke plek.


1. Pompoenpower
Niets hoort meer bij Halloween dan een grote, uitgeholde pompoen. Steek er een theelichtje in voor een opvallende blikvanger. Je kan een uitgeholde pompoen ook gebruiken om soep of ijs uit te serveren.

2. Perfecte props
Met een beetje verbeelding en niet al te veel centjes, kan je een onevenaarbare Halloweensfeer creëren. Hierbij enkele ideeën: bezems, ketels (zwarte potten op drie poten), plastieken spinnen, insecten, slangen en spinnenwebben. Gebruik zwart karton om katten en vleermuizen uit te knippen.

3. Drilpuddingogen
Zoek een grote, simpele glazen pot. Vul voor de helft met een lichtgekleurde drilpudding en laat opstijven. Laat een plastieken oog er in vallen (kan je vast in de speelgoedwinkel vinden) en vul de pot verder met drilpudding.

4. Nepbloed
Voor één kopje bloed gebruik je één kopje glycerine en voeg je enkele druppels rode kleurstof toe. Meng in een kommetje; een heel klein beetje melk toevoegen doet het bloed dikker en donkerder ogen. Spaarzaam gebruiken!

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

5. Gloeitafel
Een spookachtige gloed rond de tafel creëer je door plastieken glow sticks onder de randen van de borden te verstoppen. Glow sticks zijn bij de feestwinkel te vinden.

6. Enge wegwijzers
Plaats de borden en wegwijzers in de tuin of maak een griezelig pad met spinnenwebben waar de kinderen ‘per ongeluk’ in lopen. Een opname van enge geluiden (uilen, heksenlach, monstergeluiden) voegt aan de sfeer toe.

7. Verkleden
Je verkleden hoort gewoon bij Halloween. Hierbij enkele ideetjes:

  • Een cape is snel gemaakt en kan aangepast worden voor Dracula, een heks of verschillende andere karakters. Je hebt ongeveer één meter katoenen stof nodig, in een vierkant geknipt. Vouw de stof in de lengte doormidden en dan overdwars. Speld de lagen samen. Meet langs de hals van je kind en teken een boog op de stof voor de nekopening en knip een gat in de cape. Zorg ervoor dat het gat groot genoeg is voor het hoofd van je kind.
  • Een heksenhoed is goedkoop maar ook gemakkelijk zelf te maken met een stuk zwart karton.
  • Een mummie maak je met toiletpapier of gaasverband.
  • Betoverd haar is een echte blikvanger en makkelijk gedaan. Begin met ontzettend veel gel. Steek je haar in pieken omhoog en laat drogen. Spuit er een haarkleurtje in en als het goed droog is kan je er allerlei beestjes zoals spinnen en insecten in bevestigen met wimperlijm.

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Interieuradvies van pro’s

Luchtverfrisser

Ambi Pur (textielverfrisser, spray, continue luchtverfrisser)

Ambi Pur

€0,50

Voor €X korting in de winkel

Binnenkort meer info over dit product

bij aankoop van 1 Ambi Pur (textielverfrisser, spray, continue luchtverfrisser) product

Verbind met een desktopcomputer die verbonden is met een printer om je bonnen af te drukken
Je hebt deze bon al ingeruild
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Luchtverfrisser

Ambi Pur elektrische luchtverfrissers

Ambi Pur

€0,50

Voor €X korting in de winkel

Binnenkort meer info over dit product

bij aankoop van 1 Ambi Pur elektrisse luchtverfrissers product

Verbind met een desktopcomputer die verbonden is met een printer om je bonnen af te drukken
Je hebt deze bon al ingeruild
Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador