Onze DIY decoratie-ideetjes voor deze herfst

DesktopImage
0
originele-verlichting-voor-een-gezellige-sfeer-1-1-size-detail

Wil je de herfstdagen wat gezelliger maken met originele sfeerverlichting, voer dan snel dit idee voor zelf gemaakte huisdecoratie uit. Het enige wat je ervoor nodig hebt, zijn enkele twijgjes (die je kinderen maar al te graag uit de tuin zullen sprokkelen), houten stokjes en oude glazen. Breek de twijgjes in gelijke lengte om boven de glazen uit te steken en bevestig ze met een lijmpistool rondom de glazen. Voeg nog een paar kaarsen toe en je hebt een perfecte tafeldecoratie!

/Growing-Families-Version1/GF-BE/BE-NL/Editorial-Contents/Slideshows/brei-een-prachtige-bedsprei-1-size-detail

Je hebt je haak- en breitalent al aan de dag gelegd met sjaals en mutsen voor de herfst, maar bent nog niet tevreden? Waarom brei je dan geen mooie bedsprei? Leg hem aan het voeteneinde voor een gezellige coconsfeer in de slaapkamer. Als je niet kunt breien, naai dan gewoon enkele zachte pompons aan het uiteinde van een gewone bedsprei. En vergeet niet je nieuwe beddecoratie te verfrissen met Ambi Pur Textiel om onaangename geurtjes te verwijderen en de kamer heerlijk te parfumeren.

leg-een-binnentuin-aan-1-size-detail

Omdat het veel te koud is om in de tuin te gaan werken, profiteer je ervan om je planten in huis uit te nodigen. Ze zullen de kamers opfleuren en jou in een goed humeur brengen in afwachting van de volgende zomer! Vetplanten zijn de tendens van dit jaar: ze passen zich aan een droge en warme omgeving aan en zijn perfect om je huis zelf te decoreren! Je kunt zelfs je eigen terrarium creëren door een glazen kom te recupereren waarin je wat grind legt om je plant of cactus af te wateren. Deze kleine binnentuin is ideaal om een gezellige sfeer in huis te brengen!

leg-een-binnentuin-aan-1-size-detail

creeer-een-gezellig-hoekje-in-de-tuin-1-size-detail

Het is misschien wel fris buiten, maar dat is nog geen reden om de hele tijd binnen te blijven! Integendeel, geniet van de zachte herfstavonden door voor jezelf een warm hoekje te reserveren op het terras of in de tuin. Investeer in tuinverlichting, neem je (zelf gebreide) sprei mee en geniet van de frisse avondlucht. Je kunt je eigen kaarsverlichting creëren door kaarsjes in grote glazen vazen te leggen en die in de tuin tussen de planten te plaatsen. En wanneer je de afgevallen bladeren opruimt, kun je ook het tuinmeubilair schoonmaken met wat van de vloeibare allesreiniger met een zomers citroengeurtje van Mr. Proper.

een-leeshoek-inrichten-1-size-detail

De herfst geeft je zin om jezelf in een deken te rollen en in een klein hoekje een goed boek te lezen. Dat is een schitterend idee! Tover een klein hoekje in huis om in minibibliotheek: de ruimte onder de trap is er ideaal voor! Zet een zetel bij het raam of leg er zachte kussens bij: daar zou je ook rustig kunnen lezen.

0
1a8470a8-6021-3ff5-835b-02e9fd8c99ba7604236450771775265
Bon
€ 1.50
Swiffer Navullingen
Background2-1920X660
Background3-1920X660
Background1-1920X660

Word een Ambassadeur

Ontdek als eerste nieuwe producten van P&G.
Ontvang gratis producten, staaltjes en andere verrassingen die je met vrienden kunt delen.
Deel je eerlijke mening met de merken die luisteren.
AMBASSADOR CLUB

Je reactie toevoegen

Beheer Cookies