5 x een slaatje met hoge succesfactor

5 x een slaatje met hoge succesfactor

Een slaatje gaat er op warme dagen altijd in. Wij geven je alvast 5 verrukkelijke tips voor een lekker slaatje.


Slaatje voor de kaasfanaten
Meng sla met verse noten, stukjes peer en kleine blokjes kaas. Overgiet het slaatje met een heerlijk sausje dat je bereidt met één koffielepel mosterd, twee soeplepels azijn en een kleine soeplepel wijnazijn. Breng het slaatje helemaal op smaak met een snuifje zout en peper.

Knapperig slaatje
Neem een groene paprika en snij deze in stukken. Voeg daar een loot knapperige erwten bij, een fijn gesneden ui, stukjes selderij en maïs. Serveer je slaatje met een sausje van ciderazijn en olijfolie.

Slaatje met aardbeien
Doe in een slakom een mengeling van verschillende slasoorten. Neem 10 flinke aardbeien, snij ze in kleine stukjes en voeg ze bij de sla. Om het geheel te kruiden meng je 3 soeplepels wijnazijn, 3 soeplepels water, een soeplepel honing, 2 soeplepels olijfolie en een snuifje zout en peper. Strooi een handvol noten over je slaatje. Klaar!

Slaatje voor aspergefans
Meng acht gekookte asperges met groene sla, uien en peterselie. Snij een hardgekookt ei in schijfjes en voeg dit toe. Dien deze lekkernij op met een framboosvinaigrette of met mayonaise. Afwerken met een handvol Pecannoten.

Slaatje met kerstomaten
Snij een vijftiental tomaatjes in twee stukken. Voeg er enkele stukjes advocaat, feta en sla bij. Kruid het slaatje met een beetje balsamicoazijn en olijfolie alvorens er peper en zout aan toe te voegen.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer

Schoonmaaksystem

Swiffer XXL vloerreiniger Starter Kit of Swiffer Duster XXL

Swiffer

€1,00

Voor €X korting in de winkel

Binnenkort meer info over dit product

bij aankoop van 1 Swiffer XXL vloerreiniger Starter Kit of Swiffer Duster XXL

Verbind met een desktopcomputer die verbonden is met een printer om je bonnen af te drukken
Je hebt deze bon al ingeruild
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador

5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina