Aardbeienmousse

Aardbeienmousse

De aardbei is nu op haar best. Het uitgelezen moment voor een gerechtje met aardbei. Wat dacht je van een nagerecht op basis van deze rode lekkernij? Wij stellen je dan ook het ideale dessert voor de zomer voor. Lekker licht en heerlijk verfrissend: aardbeienmousse…


Aardbeienmousse

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Hoe ga je te werk? Heel eenvoudig. Was elke aardbei grondig en verwijder het steeltje. Snij de vruchten in kleine stukjes en plet deze stukjes aardbei in een kom. Met een soeplepel of met een mixer. Aan jou de keuze.

Doe 20cl verse room in een kom. Klop het geheel met een klopper tot het begint op te stijven. Voeg dan 20g vanillesuiker toe. Laat het geheel schuimen en voeg de stukjes aardbei toe. Meng alles goed onder elkaar.

Neem drie eiwitten en klop deze stevig op totdat ze niet meer bewegen als je met de kom schudt.

Meng ze voorzichtig met de stukjes aardbei. Daarvoor gebruik je best een houten lepel. Roer langzaam, cirkelgewijs en met wijde bewegingen.

Verdeel nu alles in vier of vijf dessertkommetjes en versier elke kommetje met een halve aardbei. Zet alles in de koelkast. Slechts een halfuurtje geduld en je kan je duimen en vingers aflikken met deze zomerse lekkernij.

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador

5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina

Wasmiddel

Dash met een vleugje Lenor, vloeibaar

Dash

€1,00

Voor €X korting in de winkel

Binnenkort meer info over dit product

bij aankoop van 1 Dash vloeibaar product met een vleugje Lenor

Verbind met een desktopcomputer die verbonden is met een printer om je bonnen af te drukken
Je hebt deze bon al ingeruild