Bananenijs

Bananenijs

Wat heb je nodig?

2 bananen
600 ml melk
100 gr suiker
5 eierdooiers
1 vanillestokje
5 cl bruine rum

Hoe maak je het?

1.Breng de melk aan de kook, samen met het vanillestokje en de suiker. Laat 5 minuten zachtjes doorkoken en neem het vanillestokje uit de melk. Halveer het, schraap er het merg uit en doe het merg bij de melk.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

2.Klop de eierdooiers los, voeg een beetje hete melk bij de dooiers en doe dit mengsel vervolgens bij de melk. Klop nu, au bain marie of op een heel laag pitje dit alles op, totdat de melk gebonden is.

3.Pel de bananen en pureer ze in de blender. Voeg er het mengsel van de melk en de rum bij. Doe het in de ijsturbine en laat het draaien.

4.Als het ijs klaar is, vries je het in en kan je het nadien serveren bij bijvoorbeeld een lekker dik stuk chocolade cake. Smakelijk!

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador

5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina