Buurten-met-de-buren

Buurten met de buren

De zomer is de ideale tijd om je buren beter te leren kennen. En hoe kan dat beter door de hele buurt uit te nodigen om samen te barbecueën?


Beter een goede buur…

Goed contact met je buren is belangrijk. In buurten waarin men sociaal en vriendschappelijk met elkaar omgaat, voelt men zich veiliger. Bovendien draagt de sociale betrokkenheid bij aan het algehele geluksgevoel, en laten we vooral de gezelligheid niet vergeten! Steeds meer mensen doen minder moeite om hun buren te leren kennen. En dat is zonde, want hoe fijn zou het zijn als je weet dat je bij je buren terecht kunt voor hulp, het lenen van een kopje suiker of ‘gewoon’ een gezellig praatje?

Hoe goed ken jij je buren?

Maak jij regelmatig een praatje met je buren? Of blijft het bij een ‘hallo’ of een vriendelijke hoofdknik? Misschien is er wel een aantal mensen uit je buurt die je beter zou willen leren kennen. Wat houdt je tegen?

Gezellig barbecueën met de buren

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Eten brengt mensen bij elkaar. Het levert boeiende gesprekken op, gezelligheid en fijne herinneringen. Een barbecue met de buurt is dan ook de ideale manier om (opnieuw) in contact met je buren te komen. Word je al enthousiast? Trommel dan iedereen op in je straat!

Organiseer een buurt BBQ!

Hoe doe je dat? Simpel, prik een datum, regel een aantal barbecues, vraag of iedereen iets lekkers voor op de barbecue klaarmaakt en een stoel en eetgerei meeneemt. Andere ideeën volgen dan vanzelf. Je zult zien dat er altijd buren zijn die muziek kunnen maken, de buurt extra gezellig willen aankleden of als geen ander kunnen barbecueën. Gezelligheid gegarandeerd!

Tip: gebruik deze handige datumprikker app.

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer

Schoonmaaksystem

Swiffer XXL vloerreiniger Starter Kit of Swiffer Duster XXL

Swiffer

€1,00

Voor €X korting in de winkel

Binnenkort meer info over dit product

bij aankoop van 1 Swiffer XXL vloerreiniger Starter Kit of Swiffer Duster XXL

Verbind met een desktopcomputer die verbonden is met een printer om je bonnen af te drukken
Je hebt deze bon al ingeruild
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador