De origineelste babyborrel? Lekker thuis!

De origineelste babyborrel? Lekker thuis!

Met een kersverse baby in huis heb je meestal tijd te kort. Organiseer je een babyborrel? Vermijd dan alle overbodige stress en doe zo veel mogelijk op voorhand. Zin in Meer vertelt je hoe.


Een babyborrel is een feest vol vreugde, waar iedereen je kersverse spruit komt bewonderen. Op dat moment moet jij niet in de keuken staan, maar fijn meefeesten.

Je kunt voor een babyborrel alles bestellen bij een traiteur, maar dan kun je geen persoonlijke touch geven aan de hapjes. Om zo veel mogelijk tijd te besparen, kies je best voor een slimme mix van zelfgemaakt en kant-en-klaar.

Zoete hapjes voor de babyborrel

Uiteraard kun je tijdens de babyborrel enkele taarten op tafel zetten, maar het is veel feestelijker om étageres met cupcakes uit te stallen. Mooi geglazuurd in zacht roze of lichtblauw, afgewerkt met zilveren, eetbare parels.

Babyborrel cupcakes

Koop de cupcakes voor je babyborrel kant-en-klaar. Het glazuur maak je gewoon zelf: meng voor 12 cupcakes 200 g bloemsuiker met 2 eetlepels citroensap en enkele druppels rode of blauwe eetbare kleurstof. Bestrijk de cupcakes met dit goedje en werk af met de zilveren parels. Laat opstijven en presenteer op étageres.

Zoute hapjes voor de babyborrel

Het feest is georganiseerd voor een mini-mensje, dus is het leuk om mini-hapjes te presenteren. Daarbij denken we bv. aan mini-pizza's of mini-worstenbroodjes.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Mini-pizza's voor je babyborrel

Begin een dag voor de babyborrel. Rol een vel pizzadeeg uit en snij er met een glaasje ronde vormpjes uit. Bestrijk deze met tomatensaus en beleg bv. met stukjes paprika, salami en mozzarella. Bestrooi met oregano en zet 8 minuten in een hete oven. Ze zijn nu voorgebakken. Laat afkoelen en bedek met bakpapier. Zet ze op de dag van de babyborrel nogmaals 4 minuten in de oven en serveer meteen.

Mini-worstenbroodjes voor je babyborrel

Deze kun je ook op voorhand maken. Rol een vel bladerdeeg uit en steek er met een vormpje rechthoekige stukken uit van 4 op 8 cm. Meng gemengd gehakt met peper, zout, een ei en wat paneermeel. Leg een hoopje gehakt op elk stuk bladerdeeg en vouw het dicht. Bestrijk met eigeel en zet 25 minuten in de oven (180°C). Zet op de dag zelf nog 5 minuten in de oven.

De origineelste babyborrel

Voor een memorabele babyborrel hoef je echt geen ingewikkeld themafeest in elkaar te flansen. Mensen herinneren zich meestal toch alleen maar de leuke details.

  • Geef je drankjes bijvoorbeeld een baby-twist door ze lichtblauw of roze te kleuren. Dit kun je doen met grenadine of lavendelsiroop.
  • Deel zelfgemaakte roze of blauwe suikerspinnen uit (die apparaten kun je kopen in de electrozaak).
  • Schik hapjes in de vorm van de babynaam.
  • Serveer een soepje met pastaletters en gebruik enkel de letters van de babynaam.

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer

Schoonmaaksystem

Swiffer XXL vloerreiniger Starter Kit of Swiffer Duster XXL

Swiffer

€1,00

Voor €X korting in de winkel

Binnenkort meer info over dit product

bij aankoop van 1 Swiffer XXL vloerreiniger Starter Kit of Swiffer Duster XXL

Verbind met een desktopcomputer die verbonden is met een printer om je bonnen af te drukken
Je hebt deze bon al ingeruild
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador

5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina