Eten om mee te nemen naar het strand

Eten om mee te nemen naar het strand

Wil je deze vakantie zoveel mogelijk tijd op het strand doorbrengen? Wij geven je de eenvoudigste, frisse en snelle recepten om non-stop te genieten van een hele dag op je strandhanddoek.


Zoek je lekker lichte zomerrecepten om alle smaken van thuis mee te nemen naar de schaduw van je parasol?
Dan heb je geluk! Wij hebben een aantal lekkere picknickrecepten voor je geselecteerd.

Je voeten in het zand, het zachte geluid van de golven… en een beetje wind om het plaatje volledig te maken. Bestaat er iets fijners dan een zomerdag aan zee?
Zin in meer selecteerde speciaal voor jou enkele frisse en lichte recepten zodat jij zoveel mogelijk geniet van elke minuut onder de parasol.

Koude pastasalade
Zelfs de kleinsten lusten een pastasalade. Kook de pasta op de gewone manier, laat uitlekken, voeg er onmiddellijk een beetje olie aan toe en meng goed om te voorkomen dat de pasta blijft kleven. Als de pasta is afgekoeld kun je ingrediënten naar keuze toevoegen. Probeer eens een combinatie van kerstomaatjes, hamblokjes, mozzarella en basilicum!

Rijstsalade
Een andere zomerklassieker is rijstsalade. Deze salade leent zich meer voor het toevoegen van pickles, tonijn en maïs. Maar gebruik je fantasie door bijvoorbeeld eens zwarte rijst te nemen en daar courgette en garnalen aan toe te voegen. Om je vingers bij af te likken!

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Spaanse Tortilla
Een ander eenvoudig strandgerecht: tortilla’s! Je hoeft alleen maar eieren los te kloppen met zout, peper en Parmezaanse kaas en daarna te bakken in een koekenpan. Dan voeg je er ingrediënten naar keuze aan toe. Denk aan blokjes ham, courgette, aardappelen…  In plaats van een pan te gebruiken, kun je tortilla’s ook in de oven maken. Als je niet in olie bakt, krijg je een lichtere tortilla die meer geschikt is voor in de zomer.

Ham met meloen
Het frisse zomergerecht bij uitstek. Het voordeel is dat je niet aan het fornuis hoeft te staan. Je hoeft alleen maar de meloen te snijden, hem in pakjes ham te wikkelen en klaar is Kees. Snijd de meloen en de ham in kleine stukjes. Dat is gemakkelijker om te eten, zeker voor de kleinsten.

Vond je dit artikel leuk? Wij hopen van wel! Stuur ons jouw feedback of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer

Wasmiddel

Dash met een vleugje Lenor, vloeibaar

Dash

€1,00

Voor €X korting in de winkel

Binnenkort meer info over dit product

bij aankoop van 1 Dash vloeibaar product met een vleugje Lenor

Verbind met een desktopcomputer die verbonden is met een printer om je bonnen af te drukken
Je hebt deze bon al ingeruild